Matkalaukut edelleen hukassa - shopping!

Roadtrip has begun!!  VIhdoinkin!! Tätä oli niiiin odotetti ja molemmat sai ihan mahtavan boogien päälle kun päästiin tien päälle.
Kuitenkaan, kaikkihan ei tietenkään menny niinku strömsössä... vaan lentoyhtiöllä ei ole vieläkään hajuakaan meidän matkalaukuista...joten tarjosivat meille 250 $ shoppailukierroksen. Eli kaikkeevälttämätöntä mitä me reissussa tarvitaan janyt ei ole - uusia vaatteita, kenkiä, hattuja, alusvaatteita...ja läjä hygienia tuotteita. Kyllähän se kelpas. Tulkoot kamat perästä ku tuloo. Jos ei parin pvä sisään tuu, saadaan vielä pyytää lisäavustusta esim retkeilyvarusteisiin.

Autovuokra meni iha ok, mutta niitä arvattavia lisä maksuja kyllä tuli... lopulta alle saatiin tilava Nissan Altima, vaikuttaa kivalta peliltä ja kyyti tasaiselta. Ilmastointi pakko pitää täysillä, kun ulkona on lämmin vielä kymmenen aikaan illallakin 40celciusta. Desert wind is...something you just have to experience yourself.

Vegasin jälkeen ajeltiin ruuhkassa 5mailin pätkä 1, 5tunnissa körötellen koska siel oli tietöitä... (Eli n 7 km) Päästiin sit lopulta komeiden vuorisolien läpi, jyrkkien vuorien seinämien ohitse paikkaan nimeltään St George. Ihan ok oloinen pikkukaupunki ja tarpeeks lähellä seuraavaa kohdetta joka on Zion national park.sinne ku pääsee jeee...

Otettiin myös mulle uus paikallinen telefooniliittymä. Käyttöä opetellaan ...

Hotellin laatikosta löyty tällä kertaa valikoimaa jopa eri uskonnoille, yleensä ei saa valita... :D
  Tässä huonohko kartta mitä ajettiin tänään. Kilometrejä tuli n.185, osavaltioita osui matkanvarrelle kolme, Nevada, Arizona ja Utah.

Kommentit

  1. No voi vitsit, kun ovat teidän laukut menneet hukkaamaan! Toisaalta taas kyllä se ylimääräinen shoppailuraha kelpaa :D Miten ovat luvanneet toimittaa laukut teille, kun olette tien päällä?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?