Vihdoinkin!

Kauan on ajatus blogin perustamisesta kytenyt, ja nyt päätin että näin viettäessäni talvilomaa on hyvin aikaa asiaan perehtyä.

Koska nyt on suunnitteilla unelmieni reissu ensi kesäksi  Amerikkaan Road Tripille, tuumasin että mikä olisi parempi aika saada blogikin julkaistua. Lähinnä siis keskitytään reissusuunnitelmiin ja kuulumisiin reissusta, mutta varmasti välillä tulee juttua myös muista itselleni rakkaista jutuista, kuten koiristani.

En enää edes muista mikä sen kipinän road tripiin Amerikkaan alunperin teki, mutta vähintään 15 vuotta olen siitä haaveillut. Kun vielä seurakin löytyi sopivasti, ei muuta kuin suunnitelmien kimppuun! Sen tietää jo tässä vaiheessa, että kaikkea ei varmasti kerkeä näkemään ja kokemaan mitä haluaisi, mutta toivottavasti edes ne molempien must see -jutut.

Tällä hetkellä on siis päästy suunnitelmissa sen verran pitkälle, että matkustus ajaksi on varmistunut heinäkuu 2014, ja matka tullaan tekemään lähinnä Länsi-Usaan. Reitti on vielä kovasti avoinna, katsotaan kun saadaan lennot varattua että mihin suuntaan siitä sitten ensimmäisenä suunnataan. Varmaankin suurimmaksi osaksi reissataan Kaliforniassa, mutta myös muualta löytyy "pakollisia" vierailupaikkoja, kuten Grand Canyon ja Yellowstone.

Alustava suunnitelma oli lentää Vegasiin ja sieltä jo varattiin itseasiassa hotellikin kolmeksi päiväksi, mutta varauksessa on ilmainen peruutus joten jos suunnitelmat muuttuu niin ei ole ongelmaa. Sattui vaan niin hyvä hotellitarjous kohdalle että oli pakko käyttää hyväksi.

Itsellenihän tällä reissulla se suurin juttu tulee olemaan Yellowstonen kansallispuisto, vaikkakin tosi paljon muitakin mielenkiintoisia kohteita on listalla. Matkaseura haaveilee myöskin kansallispuistoista, mutta niiden lisäksi myös surffauksesta joten taitaa olla meikäläiselläkin surffiopetusta tiedossa!

Osalle koirista on jo hoitopaikatkin tiedossa reissun ajaksi, mutta osalle pitäisi vielä järjestää, kuten myös kissoille ja kanoille. Onneksi on vielä reippaasti aikaa!


Stay tuned!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?