Tulossa : Helmikuussa 2 viikon roadtrip USAn kaakkoisosissa

Helmikuun alussa suunnataan taas roadtrippailemaan ja seikkailemaan toiselle puolen Atlanttia.
Lennot on tällä kertaa Orlandoon, ja on perillä kohteessa seitsemän jälkeen illalla paikallista aikaa.
Ensimmäiselle yölle varattiin heti leirintämajoitus kun huomasin että suht lähellä leirintäalueeta ( = n. 20min ajomatka) on KOA leikkari.


Tarkoitus on ainakin käydä Kennedy Space centerissä ja mahdollisesti pari muutakin Orlandon alueen isompaa nähtävyyttä. Mitään tarkkaa aikataulua ei aiota suunnitella, mutta sen verran on mietitty että pudotellaan ensin alas Miamiin ja siirrytään sieltä sitten Floridan länsirannikolle ja kivutaan sitä pitkin taas hiljoksiin ylös. Aikaa pitäis olla ihan mukavasti käytettävissä :)
Meillä on myös viime vuoden reissulta käytettävissä yksi 2 yön majoituspaketti valitsemassamme resortissa, kun käytiin Vegasissa loma-asunto esittelyssä niin saatiin sieltä tuollainen lahjakortti. Pitää käyttää nyt kun se on vielä voimassa...


Tällä reissulla ensimmäinen viikko on tarkoitus kierrellä Floridaa ja telttailla, kun jostain syystä nimenomaan telttailua oon kaivannut. Kai siinä on jotain seikkailun tuntua, vaikka leirintäalueella telttailiskin.


 Reittiä on hahmoteltu Roadtrippersin avulla kuten pari edellistäkin reissua, tuo on yllä tosi kätevä!
Mikäli suunnittelet roadtrippiä niin kannattaa tutustua!
Roadtrippersin avulla on löydetty monia kohteita matkan varrelta jotka olis muutoin jääneet ihan huomaamatta.

Viikon kiertelyn jälkeen ois tarkoitus päätyä Pigeon Forgeen Tennesseehen, jonne jenkkiystävämme on kutsunut meidät perheensä mökille viettämään viikonloppua.
Ohjelmassa on ainakin patikointia ja tietenkin hyvää seuraa! Tuohon aikaan vuodesta ei valitettavasti ihan hirmuisesti päästä villieläimiä bongailemaan, joten ajattelinkin tältä reissulta jättää mun uuden pitkän telezoom putken kotiin ja tyytyä vähempään varustukseen vaikka polte päästä käyttämään myös tuota putkea on kova, vastahan sen hankin...

Mökkeily viikonlopun jälkeen on suunniteltu käyvämme Pohjois-Carolinan Wilmingtonissa museoidussa taistelulaiva U.S.S. North-Carolinassa. Saa nähdä miten tämän syksyn hurrikaanien tuhot vielä näkyy helmikuussa, ainakin aiemmin haaveilemani käynti Seacest Wolf Preservessä on vaarassa kun hurrikaani Michael pyyhkäisi siitä yli tuhoten suuren osan paikasta.

Vinkkejä tuonne kaakon suunnalle otetaan mieluusti vastaan :)



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?