Kiireitä ja siinä sivussa suunnitelmia

Viime viikolla varattiin lennot.
Kyllä siinä sydän tykytti pitkän aikaa normaalia nopeampaa tahtia ja vielä illallakin tuntu että nyt ollaan niin täpinöissä, niin täpinöissä, että miten sitä muka malttaa odotella vielä monta kuukautta lähtöä...

No, lennot siis varattiin Las Vegasiin, lähtö on 26.6. ja lennot kulkee Berliinin ja Chigacon kautta, joissa molemmissa lyhyet välilaskut, Berliinissä niinkin lyhyt kuin 55min.. takaisin lähdetään sitten 29.7. Miamin ja Berliinin kautta, mutta koska Miamissa on 9h pysähdys ja aikaerokin matkalla vaikuttaa, niin takas Suomessa ollaan vasta 31.7.

Nyt pitäis sit ruveta suunnittelemaan vähän reissun suuntimia tai edes suurin piirtein reittiä ja järjestystä miten missäkin käydään. Seuraavaksi to-do-listalla olis myös vuokra auton varaus. Ihan pienintä purkkia ei taideta ottaa, koska mukaan pitää mahtua Elinan surffilauta.

Pikkuhiljaa alkaa budjettikin selvitä tarkemmin, siitä lisää mahdollisesti seuraavassa postauksessa.
Nyt kun asiat alkaa rullaamaan niin josko päivityksiäkin tulisi aiheesta vähän tiheämmin.

Yks missio mulla oli, joka on nyt jo saavutettu, nimittäin myös Elinan saaminen kiinnostumaan Yellowstonesta ;) Kyllä on YouTubesta löytyneet dokkarit kyseisestä kansallispuistosta olleet meikäläisellä kovalla katselulla viime kuukaudet. Voi miten mä toivon ja unelmoin että pääsisin näkemään siellä ihan aidon villin suden, mutta vaikka kyseinen puisto onkin maailman paras paikka bongailla villejä susia, on ne silti sen verran harvinaisia nähdä että tuntuu etteihän mitenkään VOI olla niin hyvä tuuri. Mutta toivossa on hyvä elää... se kyllä totisesti kruunais mun matkan.

Noita dokkareita katsellessa törmäsin myös sellaiseen tragikoomiseen dokkariin kuin Karhumies (Grizzly Man) jota suosittelen kattomaan jos sattuu aihe kiinnostamaan. Siinä siis hyvin erikoinen karhuja rakastava mies asustelee karhujen keskellä metsissä ja kuvailee niitä uhmaten vähän turhankin paljon kohtaloaan joutuen lopulta karhun tappamaksi ja syömäksi. Koomisia piirteitä dokkarissa on itse persoonan vuoksi, on melkoinen epeli tuo setä kyllä.

Kuten otsikkokin kertoo, on tässä tosiaan ollu kaikenlaista kiirusta ja lentojen varaamista lukuunottamatta on reissusuunnitelmat jääneet aika vähälle huomiolle viime aikoina. Lupaan että seuraava postaus tulee suht pian ja siinä enemmän budjetista ja alustavia tarkempia matkasuunnitelmia. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?