Matkaan taas kuljen nyt...

Tällä kertaa Espanjaan perheen kera :)
Minä, isosisko ja hänen tytär poikaystävineen suunnataan huomen aamuna kohti Calahondaa!
Tähän aikaan vuodesta sitä tuskin voi ihan rantalomaksi kutsua, mutta ei sen sitä ollut tarkoitus ollakaan vaan pieni hengähdystauko arjesta, omalla kohdalla tulee kyllä todella sopivaan kohtaan kun olen jo pidemmän aikaa potenut kipeää kättä, joka on rajoittanut tekemistä kovasti ja painanut mielialaa vähän ikävään suuntaan.
Mutta nyt positiivisin ajatuksin lomalle, josko loman jälkeen ois kivutkin vihdoin historiaa ja pystyis taas pyörittämään arkea normaalisti.

Mutta takas matkaan, eli kyseessä on siis ammattiliitto Pron lomaosake, jonka arpa ratkaisi minulle jo keväällä. 6 hengen asunnossa luulis 4 ihmistä mahtuvan tilavasti olemaan ja elämään.
Moni tuttu on Calahondassa ollut, ja heiltä olen saanut vinkkejä missä kannattaisi käydä, paljon mielenkiintoista tuntuis alueella olevan!

Enää muutama tunti lähtöön, ajetaan yötä myöten ja aamu kuudelta sitten lentoon.
Hirmuiset kiitokset taas kotomiehille ja elukoiden hoitajille jotka mahdollistaa tämänkin reissun ja pitää huolen sekä otuksista että kodista :)

Kohteessa meillä pitäis olla käytössä netti, pyrin taas päivittelemään ainakin melkein joka päivä, kun on kokemukset tuoreessa muistissa.

Tämän reissun jälkeen saakin sitten alkaa taas tosissaan suunnittelmaan uutta jenkkilän reissua, nimittäin on ollut puhe lähteä ihailemaan Yellowstonen syksyä vuoden päästä rakkaan ystäväpariskunnan kanssa... tammikuussa mahdollisesti juttua myös kotimaanmatkailusta, saan nimittäin kaukaisen vieraan Kaliforniasta viikoksi, joka tahtois käydä ihmettelemässä Lapissa ;)

Stay tuned!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?