Semisti sekoa...eli semisecoa!!

Sitä on kuulkaas taas menty pää kolmantena jalkana niin ettei oo kerenny etes blogia päivittää, vaikka on jo kolmas lomapäivä menossa.

Torstai iltana siis lähdettiin ajelemaan kohti Helsinki-Vantaata yhdeksän aikaan, yötä myöten ejeltiin ja neljän paikkeilla oltiin perillä. Ei tuntunut ajomatka yhtään pahalta kun kolmeen pekkaan ajettiin, ja pysähdyksiäkin tuli 4.

Lento tuntui pitkältä ku nälkävuosi, kun oli siinä kohtaa valvottu jo melkeen vuorokausi putkeen eikä istualtaan oikeen saanu nukuttua. Jos vahingossa meinas nukahtaa, niin turbulenssi piti huolen että havahtui hereille. Ei se ny kovin kummosta turbulenssia ollu, mutta kuitenkin et hereillä pysy.

Perillä jouduttiin laukkuja odotteleen kauan ja autovuokraamoa ei meinannu löytyä, tai siis kaikki muut vuokraamot kyllä mut just sitä ei mistä oli vuokrattu. Onneks kysymällä löytyi sitten sekin, ja auto saatiin, uudehko Skoda Fabia. Oli tiedossa et jotain "ylimääräisiä" kuluja vuokrauksesta tulee, mutta niitä tuliki sit 172e, yli triplasti sen mitä oletettiin...no, ei sekään onneks neljälle jaettuna paha. Matkaan päästiin, mutta siinä kohtaa meinas jo tinttarella iskeä osaan porukkaan kun oli niin nälkä ;)
Ei ollu hajuakaan mihin suuntaan pitäs lähteä et ruokapaikka löytyis, joten päättömästi ajeltiin ees sun taas, ihan hukassa. Mitään karttaa tai navia ei ollut.
Viimein löydettiin jotain putiikkeja mistä jotaki ois saanu, mut kukaan ei puhunu niissä sanaakaan englantia et ois voinu kysyä...löydettiin sit jonku hotellin aulabaari mistä sai aamupalaa ja siellä jopa puhuttiin englantia. Kyllä ei oo toastit ikään maistunu niin hyviltä!

Se, että löydettiin sitte Calahondaan oliki taas kinkkinen juttu, vailla mitään karttoja kun ei edes kylttejä ollu näin pieneen kylään. Malagassa sit aikamme seikkailtuamme pysähdyttiin yhdelle huolto-asemalle kysymään karttaa... niitä ei ollu, eikä huoltamotyöntekijä osannut englantia muutako sen verran että ymmärsi milä on kartta. Mutta se kätevä setähän keksi ite piirtää meille kartan, espanjaksi selostaen. Tällänen saatiin ;)


Tuota tietä ei koskaan löydetty, mutta kyllä me sit perille päästiin kuitenkin loppujen lopuksi.

Huoneisto on tosi kiva ja ihanalla paikalla. Lukot on tosi hankalat, en ees jaksa laskea kuinka mobta kertaa ollaan oltu jumissa vessassa tai ei olla meinattu päästä asuntoon sisälle :D 

Pikkusen kierreltiin Calahondaa siinä iltasella, ja mentiin jo tosi aikasella nukkumaan. 
Tässä muutamia Calahonda otoksia, kaks ekaa omasta pihasta / parvekkeelta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?