Miksi? Vai sittenkin miksipä ei?

Niin se vain pikkuhiljaa tämänkin "kesän" kesäloma ja USAn reissu lähenee, vaikka on tuntunu että se ei ikinä koita. Paria päivää päälle kuukausi on nyt lähtöön ja alkaa matkakuume olla taas melkoisissa mittasuhteissa.

Tää kuva viime kesän roadtripiltä kuvaa hyvin tän hetken fiiliksiä ; tie on auki, pian lähdetään! Oi miten ikävä onkin tonne...


Aikalailla rupee olemaan suunniteltuna se osa reissusta, mitä ylipäätään haluaa suunnitella. Pitäähän nimittäin jättää tilaa sille jos josain tuleekin eteen jotain mitä haluaa pysähtyä ihastelemaan pitemmäksikin aikaa tai jos joku paikka onkin sellanen, että ei aikaa kulukaan niin kauan kun on alunperin suunniteltu.

Pieniä muutoksia on reittiin tullut edellisen postauksen jälkeen, joten laitetaas päivitettyä karttaa, näin olkaattes hyvä :



Kanadan puolelle on siis lisätty vähän pitempi koukkaus, koska a) sieltä saatiin mukaan Calgary ja Banffin kansallispuisto ja b) vaikka reitti oli vähän pidempi, ajassa säästettiin koska tuo rajan myötäisesti menevä reitti ois ollu sen verran pienempää ja mutkasempaa tietä.

Budjettikin on tällä kertaa laskettu vähä tarkemmin, ihan jo siksikin että ite kun viime vuonna eka kertaa näitä hommia suunnittelin niin koin kovin hyödylliseksi kun muutamassa blogissa oli suuntaa antavaa budjettia.
Viime vuonna se tarkempi budjetti jäi vaan laatimatta, varasin jonkun könttäsumman (en enää ees muista mikä se oli, oisko ollu joku 3000-4000e) mutta jäi sitten laskematta tarkemmin että minkä verran meni mihinkäkin vaikka mukamas reissussa laitettiin kaikki paperille ylös... ei niitä vaan tullu enää reissun päätteeks ynnättyä.
Budjetista tulee oma postaus ettei tää tänkertainen tuu ihan kilometrin mittaseksi..

Edellisestä bloggauksesta on tosiaan sen verran aikaa vierähtänyt että tuntuu ihan että vaikia kirjottaa ku ei tiä mistä aloottaas. Voipi olla että tästä syystä teen parikin uutta postausta heti peräjälkeen... tähän asti on venyny päivitykset lähinnä siksi että oon ajatellu että ei mulla ole kuvia tähän ja kuka jaksais pelkkää tekstiä lukea...no, onhan mulla viime vuotisia vaikka kuinka, saavat kelvata :D

Niinku moni minut tunteva ehkä arvaakin, eniten odotan tulevalta reissulta Yellowstonea ja ylipäätään upeaa luontoa ja mahdollisimman paljon (villi)eläinkohtaamisia.
Niinkun tää viime kesäinen, Yellowstonesta vimppana iltana lähdettäessä iltahämärässä kohdattu mustakarhu nallukka...
Pimeä kuva, mutta tykkään silti. 

Vielä olis Estat ja ajokortin USA-osa tilaamatta mut onhan tässä aikaa. Tuntuu, että kuukausi on ihan törkeen pitkä aika odottaa eikä millään malttais, mutta toisaalta ku ajattelee niin siitä tuntuu olevan ihan pieni hetki kun puhuttiin että vielä 2,5kk.. jotta kai se kuukausikin siitä kuluu vaikka kuume epäilemättä kasvaa kiihtyvällä vauhdilla tässä loppuajasta. 
No, tekemistä on ainakin hurjasti tälle vimpalle kuukaudelle, tosi mieluista sellaista vielä joten eiköhän se aika kulu. Ens viikon lauantaina on sitten taas kauan odotettu kasvattitapaaminen täällä meillä, johon toivottavasti saadaan taas runsas osanotto Pinky Twinky harjiksista :)

Koirille on kaikille hoitopaikat hommattuna, kisut, kanit ja kanat jääpi taas kotiin ja täällä sitten välistä joku asuu niiden kanssa tai välistä käy päiväseltään ruokkimassa ja rapsuttelemassa, niinku viimeksikin. 

Siinäkin mielessä sama tilanne kuin viime vuonna, että pennutkin on just luovutusiässä ennen reissuun lähtöä, tai oikeestaan siis nyt ens viikon sunnuntaina tulevat luovutusikään mutta kukaan nelikosta ei taida vielä olla lähtemässä, osalle vielä kotikin etsinnässä. 
Tipujakin on ihan niinku viime vuonna ennen reissuun lähtöä, joskin tällä kertaa ne on ihan kanafrouvien ihtesä hautomia, 7 pientä piipittäjää. Osa vasta viikon ikäsiä, osa parin.

Tämä lauma lähteepi nyt lenkille, jonka jälkeen palataan asiaan sitten toisen blogipäivityksen verran....





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?