Talvilomareissu Floridan lämpöön ja Smoky Mountainsille

Hiphei!
Enää reilu viikko ja liihotetaan rapakon toiselle puolelle pariksi viikoksi roadtrippailemaan.
Niinkuin olen jossain aiemmassa postauksessa jo maininnutkin, en jotenkin osannut hirmuisesti innostua tästä reissusta ja podin siitä huonoa omatuntoa, kun olisin halunnut olla ihan fiiliksissä.
No, nyt olenkin tullut siihen tulokseen että se johtuikin vaan mun pitkästä sairastamisesta, nimittäin nyt kun arki rullaa taas normaalisti oon yhtäkkiä innostunut kovastikin suunnittelemaan ja hekumoimaan reissua.
Huippua päästä pitkästä aikaa matkaan!

Miami beach 2014

Miami beach 2014

Vaikka on edelleenkin haluttu jättää kohtalaisen paljon sattuman varaan eikä suunnitella reissua liiaksi, niin pääpiirteittäin alkaa kuitenkin olla homma selvä.

Floridassa lähinnä telttailaan, jälleen kerran KOA leikkareilla koska meillä on vielä kesäkuulle saakka jäsenyys voimassa ja edelliseltä puolentoista vuoden takaiselta reissulta vielä bonuspisteitä käyttämättä jolla saadaan alennuksia.

Pensacola KOA, Florida

 
Fort Lauderdale KOA 2016

Orlandoon saavutaan vähän ennen kahdeksaa illalla, joten ei lähdetä vielä mihinkään pidemmälle vaan varattiin telttapaikka Lake Whippoorwillin leikkarilta. Sieltä seuraavana päivänä Miamiin, jossa ollaan todennäköisesti pari päivää samalla leikkarilla kuin 2016. Miamin ohjelmaan kuuluu ainakin vierailu jättimäisellä Sawgrass Mills-ostarilla sekä NHL matsi, Florida Panthers vs.Vegas Golden Knights. Alunperin mietittiin että käydään matsissa vasta Tampassa, mutta todettiin että jää enemmän joustovaraa suunnitelmiin jos otetaan toi jo Miamissa pois päiväjärjestyksestä.



Florida Panthers vs. Tampa Bay Lightning, marraskuu 2016

Miamista siis suunnataan Naplesin kautta Tampaan, mahdollisesti käydään taas Everglades cityssä jollakin risteilyllä kuten edelliselläkin reissulla, jos tällä kertaa vaikka muistettais ottaa käteistä mukaan että saadaan tipattua oppaat eikä käy niin nolosti kuin viimeksi...


Tampasta ajellaan rannikkoa pohjoiseen kohti Smoky Mountainsia, jonne meidät on kutsuttu viettämään viikonloppua ystävän perheen mökille.
Viikonloppuna on tarkoitus ainakin patikoida, käydä ratsastamassa ja pelailla lautapelejä.
Ollaan tässä syksyn aikana jääty ihan koukkuun Dominion peliin, ja mietittiinkin että jos otettais peli mukaan reissuun mutta se olis jenkkiystävällemme Karille vähän haasteellista suomenkielisen pelin vuoksi. Mutta, nythän mä vasta huomasinkin eilen että tuota peliä saa myöskin jenkeistä, jopa niitä lisäosia mitä ei Suomesta löydy enää mistään. Saadaan siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla kun hommataan sieltä!


Smokiesilta suunnataan itä-rannikolle kohti Wilmingtonia, josta Ville bongas museoidun taistelulaivan ja koska sellasta ei oo vielä nähty niin pitäähän siihen päästä tutustumaan.

Poiketen edellisistä meidän tekemistä reissuista, jostain syystä eniten on etukäteen hekumoitu ruualla :D Meillä on listalla monta paikkaa, jonne täytyy päästä syömään nyt kun pitkästä aikaa on mahdollisuus.
Ainakin Shake Shack, AW sekä Outback Steakhouse täytyy päästä kokemaan uudestaan.
Rootbeeriä tulee varmaan myös kitattua melkoiset määrät, kun Suomessa sitä ei oikein mistään löydä (ainakaan sitä aito oikeaa..) ja se nyt sattuu olemaan mun herkkujuomaa vaikka ensimmäisten maisteluiden jälkeen olinkin sitä mieltä että se on lähinnä omituista, lasten hammastahnalta maistuvaa litkua :D Nykyään se on suurta herkkua.
Vähän hirvittää montako kiloa kerkeää kahden viikon aikana kertymään, mutta toisaalta tarkoitus on myös patikoida ja uida niin ehkä se tasapainottuu siinä sitten....

Huikean odottavat fiilikset, viikon päästä tähän aikaan ollaan jo Helsingissä suunnittelemassa nukkumaane




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?