Fuengirola, Suomalaisten kakkoskoti

Matkan toinen päivä, lauantai, vietettiin Fuengirolassa eläintarhaa kierrellen ja shoppaillen. Keli oli harmaa ja sateinen, jonka vuoksi valittiin nämät aktiviteetit eikä se nyt onneksi pahasti satanut, välistä vähän tihkutti.

Eläintarha oli todella hyvinpidetty ja siisti, sisustukseen oli nähty vaivaa. Isommat tilat ois kyllä voinu joillakin eläimillä mutta hyvin näyttivät viihtyvän.
Simpanssien touhuja ois voinu seurata pidempäänkin, veikeitä otuksia!
Siellä oli myös mahdollisuus päästä oppaan johdolla "saarelmaan" jossa erirotuisia apinoita oli vapaana, mutta koska apinat inhoavat sadetta niin me ei niitä paljoa nähty, olivat puustossa


Aikamme otuksia pällisteltyämme  jatkettiin kaupungille. Käytiin rantaravintolassa syömässä ja muu porukka teki ostoksia rantakadun turistikaupoissa. Ilta kerkes jo kokonaan pimentyä, ennenkun päästiin takaisin autolle asti ja siihen mennessä allekirjoittanutkin oli löytänyt jo kahdet uudet kengät ( <3 ) ja collegehousut ja pusakan.

Vaikka päiväsaikaan ei täällä yhtään tunnu jouluiselta niin illan pimeydessä jouluvalojen loisteessa voi jo hieman virittäytyä joulutunnelmaan. 

Majapaikkaan löytäminen oli taas oma ongelmansa, mut viimein löydettiin ja koko loppuilta kului korttia pelaten.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?