Rentoilua vimppana lomapäivänä

Torstai oli siis viimeinen kokonainen päivä Espanjassa. Vietettiin ihanan kiireetön aamu, aurinkokin paistoi ihanasti.

Tämä oli ainyt päivä mille ei oltu suunniteltu mitään ohjelmaa, joten lähdettiin katsastamaan Calahobdan markkinat.

Tuskin kukaan meistä olis arvannut että markkinoilta voi löytyä NIIN PALJON ostettavaa. Ihan siis sellasta mitä oli vaan pakko saada, ja se on jo multa paljon sanottu.

Monessa paikassa on kyllä myyjät ruvenneet puhumaan suoraan Suomea, mahtoikohan kanssamatkustajien tuulitakit paljastaa kotimaan? ;)

Markkinoilta kotiuduttiin siis pussien ja kassien kanssa ja koska aurinko paistoi niin komeasti, niin ei muuta kuin parvekkeelle ottamaan vähän väriä pintaan. Ei voi sanoa että ois varsinaisesti ruskettunut tällä reissulla, mutta mun pisamat sain taas takaisin!

Siinä sitten vähän pakkailtiin valmiiksi, kuinja sattuikaan että vaikka ostin Mijaksesta uuden ison matkalaukun niin täyteen vain meni sekin vaikka puolet isompi mitä vanha laukku...

Iltasella käytiin syömässä ravintolassa joka kuului meidän majoituskompleksiin, aivan super herkullista lohta oli! Taitaa melkein kaikki ne asunnot olla suomalaisomistuksessa, koska ruokalistatkin oli suomeksi. Suosittu ravintola, kun joka ilta vaikutti olevan täynnä, enkä ihmettele kun niin hyvä ruoka!

Kyllä se on kuulkaas suomalainen vaan nuuka otus... viimisenä päivänä loppui vessapaperi, mutta eihän sitä voinut ostaa uutta pakettia kun siitähän ois sitte jäänyt sinne osa...oliskohan maksanutkin jopa vajaan euron se paketti, ai että meitä nauratti tämä asia :D
Joten, ratkaisuhan luonnollisesti oli leikata Nessu-paperit puoliksi, kas näin, Ta-daa!

Mukava loma oli ja tulipahan taas nähtyä uusia paikkoja ja saatua vähän valihoitoa niin jaksaa taas pimiässä Suomessa, johan tässä saa jo alkaa joulya odotteleen.
Seuraavaks palataan blogissa taas ameriikan matkan suunnitteluun, until then, adios!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?