Ruokailua tienpäällä - Amerikan parhaat ketjuravintolat

Suurimmaksi osaksi on roadtripeillä syöty kaupasta ostettuja eväitä kuten hedelmiä, leipiä, pähkinöitä ja jugurttia. Mukana kulkeva kylmälaukku onneksi mahdollistaa esim jugurttien ja juuston mukana kuljettamisen ja pitää esim salaatit hyvänä muutaman päivää.
Koska kuitenkin itse kokkaaminen on jäänyt meidän reissuilla vähäiselle, eikä noilla välipaloilla ihan elä (joka päivä ainakaan) on matkan päältä pitänyt useamman kerran etsiä purtavaa.
Villellä kun on tuo ihmeellinen hinku testata kaikki ketjuravintolat mitä vastaan tulee, niin kokemusta on kerennyt kertyä kohtalaisesti. Onneksi aina välillä saan suostuteltua sitä vähän muuallekin kokeilemaan muitakin ravintoloit, kuten Delafieldissä Wisconsinissa, jossa ruokailtiin kalifornialais-italialaisessa Zin-ravintolassa jossa molempien mielestä oli ehkä paras ruoka koko reissulla.
Vahva suositus siis jos tuolla suunnalla liikkuu!


Tokikaan kaikki ketjuravintolat ei ole pelkkää pikaruokaa/roskaruokaa vaan useammasta saa myös muunlaista apetta. Pikaruokapaikoistakin osasta saa tosi herkullista ruokaa joka maistuu muullekin kuin rasvalle.

Tässä meidän suosikkeja :

In´N Out eväät
Katjan lista :
Outback Steakhouse (aivan super herkullisia ruokia, monenlaista mistä valita. Enemmän perinteisen ravintolan tyylinen, ei pikaruokala)
Shake Shack (pikaruokala/burgermesta, mutta sata kertaa maukkaampaa, tuoreempaa ja maistuvampaa kuin perus mäkkärit ym. Käytetyissä lihoissa ei ole käytetty hormoneita eikä antibiootteja. Tämän ketjun ravintoloita löytyy lähinnä USA:n itäpuolelta, joskin myös esim. Vegasissa
Pizza Ranch (kertakaikkisen herkullinen pizza buffet. Muutakin on kyllä saatavilla)
In´N Out (Samantyylinen kuin Shake Shack, mutta vain lounais-USA:ssa)
Domino´s (ehkä parasta pizzaa ikinä! Vähän kuin subway, mutta voileivän sijaan pizza)

Villen lista:
Outback Steakhouse
Pizza Ranch
A&W (A&W rootbeeria ja hamppareita, pikaruokala. Hyvää. )
Domino´s
McDonalds (johon totean, että mitä hittoa??)

Inhokeista löytyy näitä perus KFC, Taco Bell (ehkä kamalin kaikista) Cracker Barrell, Burger King...

Shake Shackin tarjontaa

Vaikka itse en suostu mäkkärissä syömään kuin hätätapauksessa, pysähdellään niissä matkan varrella usein vessaan ja hakemaan Villelle kahvia.
Jenkeissä kun ei syystä tai toisesta lähimainkaan kaikilta huoltoasemilta löydy vessoja, niin varmempi vessataukopaikka on pikaruokala.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?