2017 - vuosi jolloin toteutetaan unelmia.

Tätä vuotta on odotettu. Kauan. Jo pari vuotta sitten ruvettiin suunnittelemaan pidempää reissua, ja nyt se on viimein toteutumassa, vaikkakin pienemmässä mittakaavassa mitä alunperin suunniteltiin.

Ihan alunperin haaveiltiin 5-7kk maailmanympärimatkasta mutta kun kävikin niin että meillä tuli nämä häät tälle vuotta niin ne haukkaa melkoisen palan budjetista joten jouduttiin supistaa reissua, ja samalla reissu muuttui häämatkaksi - melkoinen unelmien häämatka onkin tulossa! <3
Siitä matkasta lisää toisella kerralla, kerrottakoon tässä kohtaa että aika pitkälti koko loppukesä-syksy ollaan reissussa, Chicagoon on varattu lennot ja sielläpä pyöritään sitten taas ristiin rastiin jenkkilää. Melkosen huigeita juttuja luvassa!

Tässä on nyt niin paljon kaikkea kivaa odotettavaa ettei oikein tiedä miten päin olis :)
Viikon päästä ollaan viikonloppu Jyväskylässä koiranäyttelyitten vuoksi, pääsee tuo meidän Senya-kakara eka kertaa kehään ja samalla saadaan moikkailla monia Jyväskylän kavereita ja kasvatinomistajia. Siitä kuukausi eteenpäin niin mökkellään Itä-Suomessa viikonloppu useammalta vuodelta tutulla mökillä (yllättäen koiranäyttelyt liittyy tähänkin reissuun...) ja siitä kuukauden päästä onkin jo häät! Ja kai niitä polttareitakin voi jo alkaa odotteleen vaikkei tarkalleen tiedäkään koska ne on... ;) Vähän vielä auki että lähdetäänkö häitten jälkeen jollekin lyhyelle häämatkalle, mutta todennäköisesti ei vaan säästetään rahat tuonne jenkkireissuun. Kerkee kai sitä koiranäyttelyiden yhteydessäkin taas reissata vaikka nekin jää tänä vuonna aika vähiin kun nekin rahat säästetään reissuun.

Kesällä olis tarkoitus nauttia mökkeilystä ja viettää aikaa perheen kans niin paljon kuin mahdollista kun sitten taas menee monta kuukautta ettei nähdä.
Villen kanssa reissatessa on ollu hassua huomata, että se koti-ikävä ei iske läheskään niin pahasti kun on oma rakas reissussa mukana. Ja jostain syystä me ollaan reissuilla vielä enemmän symbioosissa mitä kotona, ilmeisesti ollaan hyvin pitkälle samaa "reissaajatyyppiä" ja kiinnostutaan samoista asioista ja arvostetaan samoja asioita.
Ei oo ainakaan noilla max 4vko reissuilla ruvennu toisen naama kyllästyttämään, testataan nyt sit syksyllä oikeen kunnolla miten sitä toista jaksaa katella kun ollaan 3kk putkeen yhdessä ainakin kutakuinkin 24/7, heh. Veikkaisin että ei ahista yhtään.

5kk päästä ollaan jo Yellowstonessa tai ainakin hyvin lähellä sitä! Jippijei! Miten malttaa odottaa?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?