Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...

..ja varsinkin tässä maassa.

Aamu alkoi yllättävän hyvällä aamupalalla, ainakin mihin on ite tässä maassa totuttu.
Heti aamusta suunnattin Oshkoshiin lentomuseoon. Museo ei sinällään ollu mitenkään erityisen iso verraten niihin missä on aiemmin täällä oltu (Seattle ja New Orleans) mutta sielä oli mielenkiintoisia näyttelyitä. Etenkin "Nose art" maalaukset oli vaikuttavia, eli siis koneiden "keulamaalaukset" joista suurin osa toisen maailmansodan aikaisista koneista.


Huomiseksihan me on sovittu että mennään tuonne museoon kattomaan sitä B-17 pommikonetta (ei siis HÄVITTÄJÄÄ, olen nyt oppinut että ne ei ole sama asia :D ) ja mulle selvis vasta eilen että meillä on ihan privaatti kierros siellä koska se ei tällä hetkellä ole esillä ollenkaan vaan museon läheisellä lentokentällä.
Ville on laittanu tosiaan etukäteen sähköpostia asiasta museolle ja hyvä niin, muuten olis jäänyt se kokonaan näkemättä.
Työntekijä jonka kans Ville on asiasta viestitellyt on ystävällisesti ilmottanut että muutakun ilmestytään paikalle ja kysytään sitä tai toita työntekijää nimeltä niin tulevat hakemaan meitä.
Hitsi että mä oon innoissani tuon puolesta, voin vaan kuvitella miten pähkinöinä se on huomenna!

Museokierroksen jälkeen käytiin syömässä "paikallisessa" ketjuravintolassa, Friar Tuck´sissa.
Ei se nyt mitenkään ihmeellistä ollu mutta nälkä oli niin kova ettei ollu aikaa ettiä mitään kunnon ravintolaa ja valittavana oli tuon lisäks joko Arby´s tai Hardee´s joita näkeee vähän väliä tien varsilla joten ilmotin painokkaasti että mennään sellaseen mitä ei oo joka paikassa. Tarjoilija oli ihan super huippu, joskin häkeltyi vähän kun Ville kysy suoraan päin pläsiä paikallisesta tippauskulttuurista tai lähinnä siis että jos haluaa maksaa kortilla niin miten siihen tippi lisätään
Käytiin ostamassa uus teltta ja muita leirintävarusteita sekä evästä pariks päiväks, niin eiköhän  Walmartin leirintäosastolta löytyny sellanen kummallisuus kuin pakastekuivattu jäätelö! Kyllä, siis KUIVATTU jäätelö. Sellanen puffettijätski. Pitihän se ostaa testiksi! (ja jälkihuomautus, maistui ihan jätskille, mutta koostumus oli ylläripylläri ihan ku marenkia.)



Tarkoitus oli hommata Walmartista Verizonin prepaid kortti koska oon lukenu että sillä on paras kuuluvuus Yellowstonessa ja ylipäätään monessa paikkaa, mutta meidän suureksi yllätykseksi Walmart myi pelkästään niitten latauspaketteja, ei itse liittymiä. Jäi sitte vielä hyllylle ku ei tiietty mikä olis seuraavaks paras meidän tarkoituksin, pitää googletella vielä tässä illan päälle.
Edelliskerrasta viisastuneena se kuitenkaan EI tule olemaan ainakaan T-mobile, sehän ei 2015 kuulunu juuri missään ja sen aktivoiminen vaati ihan liikaa, sitähän sillon yritettiin useampi päivä.

Koska meidän jalat oli ihan kipeenä päivän museokierroksen ja shoppailun jäljiltä niin päätettin lähteä ettimään hotelli ja laittamaat hetkeks vaakaan. Motelli löyty ja naureskeltiin kuinka kamalalla paikalla hotellin uima-allas oli, nimittäin kun nää motellit usein on ihan moottoritien vieressä niin heti tuossa tien varressa ekana oli se allas, sitten vasta itse motellirakennukset... mutta eipä täsäkään vielä kaikki, vaan siinä uima-altaalla oli jonkun lapsen synttärijuhlat!
Oon jo melkein tottunu siihen että jenkit järjestää juhlia julkisissa tiloissa eikä kotonaan ja paljon vietetään aikaa esim puistoissa, mutta motellin uima-altaalla vilkkaan tien varrella?
Ja tämä ei siis todellakaan ole mikään hieno paikka. Ville tuumas jo pihaan ajettaessa että no ehkä täällä yön nukkuu, mä en vielä siinä kohtaa sanonu mitään mutta ku tultiin sisälle huoneeseen niin 5min päästä olin jo ihan valmis lähtemään pyytämään uutta huonetta, koska tää on ällöttävä. Tai siis, lähinnä vaan ei ole kunnolla siivottu... tuossa leikkisästi Villelle totesin että tekis mieli mennä suihkuun kun on niin likanen olo mutta en tiiä tulisko siinä puhtaammaks vai likasemmaks (vitsi, oikeesti ei ole NIIN paha!) 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?