Viikko lähtöön!

Alkaa olla pikkuhiljaa perhosia massussa! :)
Viikon päästä ollaan jo kovasti lennossa kun on aikainen aamulento.

Taisinkon jo jossain aiemmassa postauksessa mainita että alotetaan matka Villen eniten odottamalla kohteella, Oskoshin lentomuseolla, jossa on toisen maailmansodan aikainen  B-17 hävittäjä, Aluminum Overcast .


No, tuossa alkuviikosta totesin Villelle, että kai se on varmistanut että museo on auki silloin sunnuntaina kun oltais sinne menossa... ja kuinka ollakaan, eihän se ollut tarkistanut. Arvatkaas onko se auki? Ei, ei se ole. Tai itse museo vissiin joo, mutta ei pääse tutustumaan tuohon koneeseen joka on se syy miksi me oltais menossa sinne alunperinkään.
Noita 10min opastettuja kierroksia juurikin tuohon koneeseen järjestetään vaan ma-la välillä iltapäivästä. Lauantaina ollaan vasta myöhään illalla perillä, joten se ei onnistu.
Maanantaina meidän piti alkuperäisen suunnitelman mukaan olla jo kaukana Minnesotan tai jopa Etelä-Dakotan puolella, mutta nyt joudutaan sitten muuttamaan suunnitelmia niin että jäädään sunnuntaiks hengaamaan tuonne Oshkoshiin ja käydään museossa maanantaina. Sinälläänhän tuo ei ole mikään ongelma, että su-ma ja ma-ti öitä ei ole vielä varattu, on joustovaraa.

MUTTA.
Ti-ke yö ja siitä 2vko eteenpäin jokaikinen yö on jo varattu, eli meidän pitäis olla tuolloin ti iltana viimeistään Wolf Campilla Keystonessa, jonne matkaa Oshkoshista on pyöreästi sellanen 1300km. Lisäksi siinä välissä on vielä toinen kohde jota Ville on kovasti odottanut, Badlandsin kansallispuisto jossa sitten tietty tulis vielä jonkuverran ajettua tuon muun matkan lisäks.
No, täytyyhän herran tietenkin päästä tuota lentokonettaan katsastamaan joten sehän on sitten vaan pakko tehdä niin että ma iltana ajellaan mahdollisimman pitkälle tuota 1300km pätkää ja se mitä ei keretä ajetaan sitten tiistaina. Oh well, ei siinä välillä ois kauheesti mielenkiintosta ollutkaan.
Ompahan koko sunnuntai sitte aikaa hommata kaikki tarpeelliset kamppeet mitä ei raahata Suomesta, kuten esim uus teltta ja muutkin leiriytymisvarusteet...
Eiköhän tämäkin jotenkin järjesty vaikka tuleeki hirviä ajourakka alkumatkaan :) Pitää vaan asennoitua oikein ;)
(kuten on monta kertaa jo todettu keskenämme tosta Yellowstonen vierailusta, joka sattuu nyt sitten kuulemma kaikista kiireisimpään aikaan vuosikymmeniin kun on se saakelin eclipse joka saa ihmiset liikkeelle sankoin joukoin - luontoelämyksiä saattaa vähän häiritä ne kymmenettuhannet muut turistit. No ratkaisu on tietenkin olla liikenteessä ennen kukonpieremää ja haikata lähinnä niitä takamaitten reittejä mille ei laiskat turistit jaksa lähtä ... ja tämän lisäks pakataan mukaan aimo annos kärsivällisyyttä ni jospa siitäkin kokemuksesta osaa nauttia ;))

Yellowstoneen varattiin muuten myös 2h ratsastusvaellus. Voi olla takapuoli kipiänä seuraavana päivänä, etenkin tuolla toisella joka ei ole vielä ikinä ollut hepan kyytissä.

Nyt vaan keskitytään vimppa viikko pakkailuun, lemmikkien halipusimiseen ja kavereitten/perheen seuraan kun ikävähän se kuitenkin iskee. Saapa nähä päästäänkö jossain kurkkaamaan myös miltä näyttää koiranäyttelyt jenkkityyliin!

Loppupäähän lomaa varattiin muuten aika ihkut konserttiliput, nimittäin HIM:n jäähyväiskiertueelle Phoenixiin!

Niin paljon kaikkea odotettavaa!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?