It's time!!

Eilen ajelin jo Helsinkiin koska aamullapiti olla kentällä jo kuuden aikaan. Kaikessa sählingissä, koirien ja auton jätöissä meni sen verran aikaa, että unille ei montaa tuntia jäänyt aikaa. Vaan kerkeepä sitä nukkua koneessa.

Aamulla hyvästelin Fifin joka jäi Vapulle hoitoon, ja lähdin suunnistamaan bussipysäkille kimpsuineni. Elinan kans treffattiin kentällä.
Siinä kun oltiin odottamassa et päästään jättää laukut ruumaan, olikin vieressä yhtäkkiä tuttuja, Jyväskyläläiset ystävät  lähdössä Berliiniin, samalla lennolla, what are the odds???
Haukattiin yhdessä vähän aamupalaa ja vaihdettiin kuulumisia.

Koneeseen päästiin, vaan heti kun saatiin perseet penkkiin tuli kuulutus että lento on ainakin puoli tuntia myöhässä, koska Berliinissä on kova sumu joka estää laskeutumisen. Eihän siinä muuten mitään, mutta meidän vaihtoaika Chicagon koneeseen on vain 55min, eli   on mahdollista ettei keretä siihen.

Vaan kerettii sentäs  juoksemalla kovaa. Tässä on nyt Chicagon lento piikkuhiljaa puol välis, molemmat on päässy nukkumaan istualtaa täälä miniminitilassa, en ymmrrä kyllä miks näin pienillä ees näin pitkiä lentoja tehään. Nälkä on valllatoooooooon !!  Leffoja ja jopa  Game Of Thronesia  ois saanu töllöttää ruudelta mutta valitsin tälle välille nukkumisen.

Tällä tabilla en näemmä osaa laittaa kuviamuutoin kuin yhteen p, tkyyn kirjoituksen loppuun, joten olkoon.

Chicago-Vegas väli nukuttiin suurimmaksi osaksi, kun oli tiedossa että on Vegasissa viel päivää jäljellä.  Matkalaukut tulee lennon viivästyksen vuoksi vasta huomenna,  joten lähdettiin bikiniostoksille että pärjätään, huomiselle luvattu 39astetta...

Ostosten jälkeen haukattiin pikaset subit ja käytiin pulahtamassa hotellin uima-altaalla päivän pölyt pois. Poreammeessa lilluminen Vegasin sykkiessä ympärillä oli aika epätodellinen olo. Ei oikeen vielä edes tajua koko juttua, me oikeesti ollaan vihdoin täällä! !!

Huomenna sitte kaupunkia tutkimaan, tänään ei jaksa.  Päivän pituus  siitä ku heräs Hesassa siihen ku pääs täällä nukkumaan oli n. 30h... nyt tulee uni!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?