Viva Las Vegas!

Aamulla saatiin nukuttua yllättävän pitkään, herättiin vasta seittemältä joten ihan liikoja ei kyllä aikaero rasittanut. Surprisingly painless. Hotellin aamupala ei mikään ihmeellinen ollut mutta kyllä sillä käyntiin pääsi. Elinan yllätti käytössä olevat kertakäyttöastiat mut itse olin lukenut jo aiemmin netistä että se on jenkkihotelleissa enempi sääntö ku poikkeus.

Aamupalan jälkeen lähdettiin kävelemään Stripille ja ihmettelemään jättimäisiä kasinoita. Lämpöä ihan riitti, joka välissä oli pakko poiketa jonnekin sisälle viilentymään... aavikkotuuli vielä pahensi kuumuutta, oli kuin kuumalla föönillä puhallettais. Säätiedotuksen mukaan täällä on sellaset 40 astetta, ylihuomiselle näyttäs lupailevan 43. Me toivottavasti ollaan silloin jo jossain ihan muualla...jos saadaan ne matkalaukut ennen sitä nimittäin. Elina jo soitteli niiden perään kun ei näkynyt nettiseurannassa niitä ollenkaan, hetki jo luultiin että ovat hukanneet ne kokonaan...mutta kuulemma pitäis saapua tänä iltana Lontoon kautta. Jää nähtäväksi...

Tää kuumuus on sen verta puuduttavaa että ei ole jaksanut oikein edes kuvata,  ainakaan siinä mittakaavassa mitä mä yleensä. Stripin kiertelyn jälkeen hengattiin hetki altaalla viilentymässä, nyt odotellaan pääsyä Planet Hollywoodin Vegas -The Showhun. Parituntinen Elvistä, komediaa, show tyttöjä ym. Pohjoinen strip on kokonaan läpikäymättä, suurinpiirtein puolivälistä etelän puoli on nähty.

Vettä on koitettu kitata nestehukan välttämiseksi, joskin huomattiin vasta äsken netistä että Vegasin vesi on kolmanneks huonolaatuisinta amerikassa, vaikkakin periaatteessa juomakelpoista. No, mulla onneks mahansuojalääke otettuna aamulla enivei...

Huomenna tarkoitus lähteä mahdollisimman  aikaksin hakemaan vuokra-auto alle lentokentältä, saa nähdä millanen peli sieltä kohdalle sattuu.
Mä odotan jo innolla raikasta vuoristoilmaa,  Yellowstoneenkin on  luvattu lähipäiville jo 16-20 eikä enää sitä 2-6 mitä viime viikolla... se +/-20 lienee aika sopiva haikkaukseen tälläselle pohjosen likalle.

...ja jatkoa Shown jälkeen. Komea oli show, tykkäsin ja ylitti jopa  odotukset. Erityisesti pari esiintyjää muiden joukossa erottui. Sit pääsin kuulkaa maistamaan elämäni ekaa kertaa ben & jerry's jätskilä....uuuuu nam,,, strawberry cheesecake. Heaven.

Kun tultiin takas hotellille iltakymmenen aikaan, ei laukut ollu vieläkään tullut. Nyt kovasti näyttää että meille tulee huomenna muutos suunnitelmiin ja käydäänki  tsekkaa Grand canyon tässä kovassa kuumuudessa..ja mietitään sit jatko. Huomen aamuna vielä koitetaaan selvitellä  , missä ovat tai mihin voivat ne toimittaa. Ihan kaikki ei mee niinku sgrömsössä mutta ei se mitään koska meillä ei oo tarkkoja suunnitelmia eikä aikatauluna joten mitä turhaa hermota.

Nyt unille ja toiv. Huomenna parempi tieto laukuista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?

Gibraltarin ihanat apinat