Valmisteluita ja täpinöintiä

Koska lähtö lähenee, niin ajateltiin että olisi mukava esitellä myös toinenkin reissulainen, jotta vähän tiiätte ketä täälä reissaa, joten tässä vähän terkkuja Elinalta!

" Olen matkustellut ympäri maailmaa jo jonkin verran ja käynyt Jenkeissäkin 15-vuotiaana. Reissuun lähden eniten siksi, etta pitkäaikaisin ystäväni kaipasi roadtrip-seuraa ja ajattelin, että ehkäpä USA:an ei tulisi enää muuten lähdettyä. Eniten houkuttelevat Kalifornian surffirannat, mutta olisi hieno nähdä myos vuoristomaisemaa. Näilla näkymin mukana tulee matkustamaan myos 6.3 surffilautani, joka on tällä hetkellä hyvässä käytossä Portugalin aalloilla. Roadtripilta odotan spontaaneja ja hyvia valintoja, uusia tuttavuuksia ja yllättäviä kokemuksia. "

Aika näyttää, tuleeko reissun päällä osa blogin tekstistä myös  Elinan näppiksiltä ;)

 
Vähän näyttäis siltä, että reitti pikkuisen muuttuu Yellowstonen jälkeen, eikä mennäkään vielä Friscoon vaan kävästään heti perään toinen kansallispuisto, eli Yosemite. Säästettäis sillä useampi sata kilometriä ajoa, joten kannattanee noin pitkällä matkalla :) 
Tässä on vasta ihan joku aika sitten tajunnu, että sitähän viettää sitten jenkkien itsenäisyyspäivää reissussa 4.7., kiva päästä näkemään sitäkin juhlintaa kun on sellanen käsitys että se on melkoisen iso tapahtuma amerikkalaisille. Me ollaan todennäköisesti silloin sitten jossain Yellowstonen ja Yosemiten välissä...



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?