Lähtö lähenee...

..nimittäin enää tasan 3 viikkoa loman alkuun!
Tai siis 3vko + 1 päivä lähtöön, mutta ajan jo edellisenä iltana Helsinkiin kun lento lähtee jo aamusta.
Tuntuu, että vielä pitäis ennen lähtöä hoitaa tuhat ja sata asiaa ja välillä vähän hirvittää mitä ehtii, mutta koska en ole mikään kovin stressaaja luonteeltani, hetken aikaa puhalleltuani päätän aina, että ehtii sen mitä ehtii, that´s it. Stressaamisella vaan pilaa tän kutkuttavan, ihanan odotuksen, joten ei stressiä kiitos.

Esta ja jenkkiajokortti on nyt hommattu, Vegasin majoitus varattu ja pakkaus mietinnät aloitettu. Jostain pitäs vielä keksiä iso matkalaukku, koska mulla on vaan pieni ja mä aion tuoda sieltä paaaaaaljon tuomisia kotiin, erityisesti kenkiä! Niitä ei todellakaan voi koskaan olla liikaa..
 Aion ottaa mukaan vaan pakolliset jutut ja ostella matkan varrelta sit lisää mitä tarvii, koska sielä lähes kaikki on niin paljon halvempaa kuin koti-Suomessa.

Vaikka en mikään kovin järjestelmällinen ihminen olekaan, niin listojen teosta tykkään, joten jostain on ruvennut nytkin ilmestymään listoja milloin mistäkin - mitä pakata mukaan, mitä matkaan liittyviä hoidettavia asioita ennen lähtöä, mitä kotihommia on tehtävä ennen lähtöä, jne jne..

Ihana, rauhallinen kesäilta, josta voi nauttia listoja rustailemalla jätskin kera ;)

Jotenkin koko reissu on tuntunut koko ajan tähän asti niin etäiseltä asialta ja vain haaveelta, varmasti jo siksikin kun se on suunniteltu ja varattu jo kuukausia sitten - että nyt yhtäkkiä havahduin huomaamaan että hitto, sehän on ihan kohta! Kolme viikkoa on loppujenlopuksi aika pirun lyhyt aika. Töissähän se aika menee suurimmaksi osaksi, kun pitää vielä kerryttää pari vapaapäivää...

Viime viikolla kävin hammaslääkärissäkin, vihdoin. Puoli vuotta vaivannut haljennut viisauden hammas saatiin hoidettua nukutuksella, onneksi, koska oon vältellyt asian hoitamista kun pelkään hammaslääkäriä niin paljon. Pari vuotta oon perunut kaikki ajat järjestelmällisesti pelkoni vuoksi. Nyt se oli pakko hoitaa, ettei vain rupeaisi reissussa vaivaamaan.. ja voi hitto soikoon, nehän poistikin kerralla kaikki neljä viisuria, plus yhden poskihampaan, joten voitte kuvitella miten turvoksissa ja kipeenä sitä on oltu tässä jo reilun viikon ajan. Luojan kiitos saatiin tuolle toimenpiteelle aika jo nyt, eikä vasta 17.6. kuten oli alunperin suunnitteilla.. olis muuten menny ainakin alkureissu pilalle näissä kivuissa, kun mikään särkylääke ei tunnu auttavan.
Nyt voi vielä elätellä toiveita, että kyllä se tässä kolmessa viikossa asettuu... asettuuhan??

Lukuisia, lukuisia USA roadtrip blogeja on tullut taas kahlattua läpi, ja niistä on saanut kyllä hyviä vinkkejä ja ideoita oman reissun varrelle.
Voipi olla, että itsekin jossain kohtaa rustan jonkunlaisen linkkilistan, mistä vois mahdollisesti olla hyötyä jollekin samanmoista matkaa suunnittelevalle, mutta jääköön nyt vielä ainakin toistaiseksi kun kiirusta on muutenkin tässä ennen lähtöä.

Nyt sain vihdoin ja viimein hommattua myös sen tabletin, jotta onnistuu sitten reissussa blogin päivittäminen ja majoitusten varaus ym. tarpeellinen. Vielä, kun oppis käyttämään sitä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?