Zion hypetystä!

Miksi Zionia ei hypeteta samanlailla ku vaik yellowstonea tai yosemitea?? Me ainakin ollaan ehdottomasti sita mielta etta kannattaa kayda jos mahdollisuus on. Aivan upea paikka. Villielain bongaukset rajoittui kauriisiin tmv seka tikutaku oraviin. Aitauksissa oli myos strutseja ja biisoneita. Huomenna niita biisoneita paasee sit nakee iha villina. Ja toivottavasti myos niita mun kauan haaveilemiani susia ja karhuja. Puumaki  ois iha jees...

Mutta palataas alkuun tätä päivää. Aamulla lähdettiin puol ysin aikaan ajeleen kohti Zionia. Tässä viime yön majapaikka, siisti ja kiva, suosittelen. comfort inn, st. george.


Seuraavaks törmattiin Dinosaurusten jalanjaljille, Ihan Siis oikeasti. Sieela niita oli, jalkia ja fossiileita. Paikka oli kiinni mut käytiinpihalla pyörimässä. Sit vaan matka jatkuu..



Sitte Ruvettii Saapuu Zioniin, en turhaa kehu maisemia, kattokaa nyt.


Näissä maisemissa helpas haikata. Pari lyhyttä trailia vain, koska kuumuus oli edelleen tappavaa... ei nyt ihan Vegasin 40astetta, mut kyl mä jonku 33-36 veikkaisin. Ja aurinko paahtoi... mä jopa käytin maailman kamalinta turistihellehattua välttääkseni auringonpistoksen ja palamisen.

Haikkauksen jälkeen painettiin kaasua ja tultiin Provoon yöks. Yhteensä n 300  mailia eli 483km. 

Laukuista ei edelleenkään mitään havaintoa joten varmaan päästään huomenna osteleen taas lentoyhtiön piikkiin, Elinalla ei ole nimittäin lenkkareitakaan ja Yellowstonessa kuitenki tarkoitus ihan kunnolla haikata. Ja kummallaki puuttuu kaikki ulkoiluvaatteet jotka oli niis laukuissa.... 

Tässä vielä muutama hassu räpsy. Huomenna Yellowstoneen!!


Haikkauksen jälkeen..

Jossain middle-of-nowhere Zionin ja Panquitsin välillä.

Tämmönen löyty motellihuoneen ilmaistuotteista??

Maisemia jostain Kingstonin läheltä Utahista.

Meän pirssi! Nissan altima. Maukka.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?

Gibraltarin ihanat apinat