Pakkausta

Voi murut! Se on kuulkaa ihan pian aika! Nimittäin aika lähteä reissulle. Ei ole ku muutama hassu päivä. Tarkalleen ottaen siis 4.
Tasan viikon päästä tästä ollaan ajelemassa kohti Salt Lake Cityä parin pienemmän kansallispuiston kautta. Ai että.

Havahduin eilen tajuamaan että pakkaus on nyt pakko aloittaa, koska maanantai ja tiistai tulee olemaan niin kiiruita että ei ole oikein aikaa, ja keskiviikkona teen vain puolikkaan työpäivän ja lähden ajelemaan suoraan töistä Tampereen kautta Helsinkiin, jätän Tampereelle Hetan luo Fuksian hoitoon ja Fifi matkustaa Helsinkiin asti viihdyttämään Vapun poppoota reissun ajaksi.

Isompi matkalaukku on vieläkin hakematta lainaan, mutta pienemmän, käsimatkatavaroihin mahtuvan pakkauksen aloitin jo tänään. Meinaan pakatakin sinne melkein kaiken, ja ison jätän melkeen tyhjäksi jotta saa vähän ostellakin jotain kotiin tuomisiksi.


Siis ihan oikeesti, äääääääk! Lähtemistä ei mitata enää kuukausissa, eikä viikoissa, vaan päivissä! 
Onneks näille loppupäiville on niin paljon ohjelmaa, että ei taida ihan hirveesti keretä odottamaan vaan on vaan mentävä tukka putkella ja touhuttava, kerkeehän sitä sitte lentokoneessa nukkua...jos saa unta ku on niin intona :D

Kirjoittelen tätä mökiltä, jossa olen perheen kanssa juhannuksen vietossa. On ollut jälleen kerran ihan mahtava juhannus, miten tällä meidän maailman parhaalla perheellä vois mitään muuta ollakaan. Eilen käytiin myös ystävien kanssa Kalajoella kuuntelemassa festareilla esiintynyttä Cheekkiä, tosi kivaa sielläkin! 

Huomenna jatkuu pakkailut ja järjestelyt, nyt taitaa olla vielä korttipelin paikka perheen kanssa ennen nukkumaanmenoa, kiittimoi, palataan ens viikolla! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?