Driving and more driving...

Nyt on kaks päivää kulutettu ameriikan teitä perseet ruvella.
Eilen vietettiin hidas aamu hotellila Clermontilla ja luovutettiin huone vasta viime tipassa. Ei me kyllä yhtään myöhempään nukuttu kun ei unta riittänyt, mutta surffailtiin netissä kun kerrankin sellainen oli (mobiilidataa kun ei viitsi täällä juurikaan käyttää) ja vaan loikoiltiin.
Ajettiin parin pysähdyksen taktiikalla Cordeleen asti, vähän Georgian puolelle ja yövyttiin siellä KOAlla. Alunperin oli tarkoitus keretä jo pitkästi Atlantan pohjoispuolelle mutta koska haluttiin ajaa pikkuteitä (lue : max 2 kaistaa yhteen suuntaan...) niin menikin huomattavasti kauemmin. Täällä tosiaan harvempi "pikkutie" on oikeesti pikkutie.
Eilisestä ei ole oikeestaan yhtään mitään erityistä mainittavaa kun vaan ajettiin eikä maisematkaan ollu paria pikkupätkää lukuunottamatta mainitsemisen arvoiset. Florida on melkoisen tylsää maisemiltaan, ainakin nämä reitit mitä me on ajettu.

Vaalitkin oli ja meni täällä, luultiin kyllä viimeiseen asti ettei se peruukkipää VOI mitenkään voittaa vaan toisin kävi. Nukahdettin kesken vaalilähetyksen ja kun yöllä havahduttiin hereille niin piti heti tarkistaa telkusta kuka voitti :D

Tänä aamuna herättiinkin taas jo kuuden jälkeen ja päätettiin lähteä heti aamutoimien jälkeen ajelemaan koska tiedettiin että tänään on vielä pidempi pätkä ajettavana kuin eilen.
Ajettiin siis Atlantan ja Chattanoogan kautta, läpi Tennesseen osavaltion ja aina Kentuckyn puolelle jossa yövytään Horse Cavessa Mammoth Caven kansallispuiston kupeessa. Aamulla on sitten tarkoitus mennä tutustumaan kansallispuiston luolastoon joka on maailman isoin tunnettu luolasto. Siitä lisää siis huomenna.

Ei ole kyllä ainoallakaan ollut ketään muuta telttailijaa vaikka asuntoautoja on sitte ollut senkin puolesta. Ehkä jenkit jättää telttailun kesälle? :D Floridassa oli vielä niin lämmin että aamulla herättiin siihen että oli liian kuuma (=24 astetta) mutta eilen illalla nukkumaan mennesä oli "enä" 15 ja aamulla vain 6. Makuupussissa tarkeni silti hyvin vaikka onkin kesämakuupussit. Ainut että sieltä aamulla esiin kömpiessä tuli tosi kylmä.

Syömässä käytiin Cracker Barrelissa jossain matkan varrella, joku paikallinen ketju siis. Ville oli aivan ihastuksissaan paikan "etelävaltioisesta" sisustuksesta joka minun mielestä oli vaan tosi teennäinen ja turistinen :D Ruoka oli kyllä hyvin erikoista koska pääruokapihvin lisukkeena tarjottiin ranskalaisten kera uuniomenaa?? Vieläkin hassumpaa oli maissivelliä jossa päällä juustoraastetta, hyi helkkari.

Georgia tuntui olevan täynnänsä isoja laitumia joilla oli satoja ellei tuhansia lehmiä.
Muutenkin on maisemat vaihtuneet taas niin moneen kertaan sitten Miamista lähdön jälkeen että vois kuvitella meidän olleen monessa eri maassa. Miamista lähtiessä oli trooppista metsää, palmuja ja pensaita, välillä siihen lisäks jotain mäntyjä ja nyt on taas kumpuilevaa peltoa ja lehtipuumetsää.

Perillä Koalla meitä oli vastassa 3 pikkukissia, Sprinkles oli 4v katti, paikan omistajien kisu, lisäks alueella majaili 2 nuorta maukujaista, ihania nekin. Sprinkles kävi meidän kans ihan niin tuttavallisiksi ettö koko illan tunki sisää autoon /telttaan ja kovin vaaatimalla vaatien miukui että pääääääästä sisään, samalla raapien oviverkkoa. Vilehän ois tuonut sen vaikka heti meille kotiin.



No  aamuvalkeni kylmänä joten pakattiin vaan kimpsut ja kampsut ja lähdettiiin.
Tässä vielä meidän leirikissia ja tämän kertaista leirialuetta!




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?