Leirielämää ja ajoa


Oli ihana herätä aamulla meren rannalta auringonpaisteeseen.
Evästettiin ja käytiin suihkussa ja lähdettiin ajelemaan, koska päivälle ei ollut mitään muuta suunniteltuna kuin ajoa. Ekassa kuvassa siis meidän huippukiva vuokrapirssi Ford Fusion Saloon.

Palkkapäivän kunniaksi käytiin vähän ostoksilla niinkin hohdokkaassa paikassa kuin Wallmartissa. Mä hamstrasin toppeja varmaan kaikissa väreissä :D Viime vuonna nimittäin ostin noita 2 dollarin toppeja vaan pari ja ne on ollu tosi isolla käytöllä. Nyt on sit varan varallakin. Miksei, kun hyväks todettu ja ei maksa juuri mitään!

Ajettiin näköalareittiä joten ajoon meni koko päivä vaikka matka ei mikään hirmu pitkä ollutkaan. Ja toki siitä oli osa mennyt jo sinne kauppaan.
Yöpaikka löydettiin taas leirintäalueelta Perrystä.

Se yö oli mulla kyllä koko reissun paskin. Orastava flunssa vaivas ja lisäks heräsin jo neljältä enkä saanu enää nukuttua kun mikään asento ei ollu hyvä, teltan alusta oli jotenki poikkeuksellisen huono. Ville valitti samaa edellisyönä, mut sillon taas mun mielestä oli poikkeuksellisen hyvä alusta :D Eipä noissa pitäs isoja eroja olla kun yleensä ovat aina samanlaista alustaa, ruohikkoa joka on niin kuivaa että on kulunut ihan hiekalle ja tähän aikaan vuodesta sekalainen läjä lehtiä ja oksia päällä.

Tällekään päivälle ei mitään ihmeempiä suunnitelmia ollu muuta kuin ajoa jonnekin Tampan lähistölle.
Harkittiin paria eläinkohdetta mutta päätettiin sitte jättää välistä kuitenkin.

En ookaan aiemmin tainnu mainita että Ville otti heti reissun aluks tavotteeks käydä mahdollisimman monessa ketjuravintolassa syömässä.
Suurin osa näistä on pikaruokaloita. Hyi. Mulla on tullu korvista ulos jo ekasta päivästä lähtien ja oonkin aika usein ottanu tyyliin pelkän jätskin kun ei vaan mee enää alas. No, mä elän kyllä jätskilläkin ei sillä, namnam.
Muutama paikka on vielä mitä Ville tahtois välttämättä käydä läpi, taitaa suuri osa jäädä seuraavaan kertaan.
Mä olisin mieluummin käynyt ainakin enimmäksi osaksi ihan kunnon ravintoloissa pikaruokaloiden sijaan.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?