Palanen Tanskaa?

Kalifornian rannikolta löytyy paljon ihania paikkoja, omanlaisiaan pikkukaupunkeja. Nyt oli tanskalaisen pikkukaupunki Solvangin vuoro.
Kuten moni muukin paikka tällä reissulla, tämäkin oli mulle tuttu jo 2014 vuodelta mutta tottahan me tänne tultiin kun isäntäkin tahtoi nähdä!
Satuttiin vielä sellaiselle päivälle jolloin oli Home Coming paraati! Olihan sekin hauska nähdä.


Molempia väsytti niin törkeästi että Solvangin jälkeen ajettiin suoraa Santa Paulaan meidän seuraavaan majapaikkaan leirintäalueelle jossa loppuilta vaan lököiltiin ja luettiin.
Ensimmäisenä meitä vastassa oli nää allaolevan kuvan tyypit. Niitä pyöri villinä tuossa alueella ainakin kymmenkunta ja pitivät kyllä hassua ääntä!
Taas oli perjantai ja melkein koko leikkari ihan täynnä. Viereisellä paikalla oli iiiso porukka, varmaan pari-kolme perhettä juhlimassa jonkun synttäreitä ja halloweenia. Niillä oli koko leirintäpaikka koristeltuna ja ylimääräisiä pöytiäkin olivat raahanneet mukana että mahtui kaikki tarjottavat jonnekin. Nää tyypit soitti sitten myöhälle iltaan asti loopilla jotain lattaribiisiä, aina vaan uudestaan ja uudestaan. Aamulla sitten herättiin jo kuudelta siihen kun alkoivat taas soittaa musiikkia ja ne lapset kiljui ja huusi leikkiessään niin että koko pusikko raikui.
Leirintäelämän iloja...


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?