Leirintäelämää

Tätä viestiä kirjoitellaan Petaluman KOA-leikkarilta, vaikka tarkoitus oli viettää toinenkin yö San Franciscossa. Ekan yön couchsurfing sujui ongelmitta ja oli superkivaa tutustua paikallisiin ihmisiin, mutta tokan yön tyypin kans oli hieman kommunikointiongelmia joten päädyttiin ajelemaan tänne 1,5h päähän Friscosta kun kaupungissa ja siellä lähellä oli niin järkyttävät majoitushinnat. Huomiseks ois suht hintava airbnb majoitus Friscosta, senkään kans ei ihan menny niinku piti mutta no, kerrankos sitä...sitten seuraavaks yöks taas tänne Petaluman KOAlle ja sit matka jatkuu etelää kohti Santa Cruziin.

Eilen siis yövyttiin aika lähellä Friscon keskustaa sohvilla surffaten. Host oli japanilainen nainen kera kahden jenkkikämppiksen.Taistelen edelleen itseni kanssa kun en muista niiden kenenkään nimiä, mutta amerikkalainen mies ja aasialainen nainen oli toiset kämppikset. Käytiin illalla niiden kanssa sushipaikassa syömässä (ei, minä EN syönyt sushia...)
Tosi mukavaa porukkaa.

Aamulla lähdettiin jo ysin aikaan tutustumaan kaupunkiin koska auto oli sakkopaikalla. Vietiin auto ilmaiseen parkkiin (!!) Golden Gate sillan juurelle ja lähdettiin kävelemään rantaa myöten kohti kaupunkia. Kyllä oli muuten IHANAA olla pitkästä aikaa merenrannalla!! Oon aina tiennyt rakastavani merta ja olevani rannikon tyttö, mutta noin vahva fiilis yllätti mut täysin. Istuttiin hetki rantahiekalla ja seurailtiin koirien ulkoiluttajia joita täällä riittää. Siis sellaisia jenkkileffoista tuttuja  jotka hoitaa kerralla monen ihmisen koirat. Parhaimmillaan tais yhdellä olla 7 isohkoa koiraa sulassa sovussa. Kyllä tuli taas ikävä omia koiria niitä katsellessa.. vaikka toisaalta koirien näkeminen myös helpottaa ikävää. Tein myös huomion, että arviolta 8/10 koirista oli sekarotuisia. Ainuttakaan arkaa tai vihaista koiraa ei näkynyt. Pari tosi vanhaa koiraa nähtiin joilla oli selkeästi jo kipuja liikkua ja tuli paha mieli. Joskus on pakko päästää irti ja ajatella koiran parasta. Tämän sanottuani tuli kyyneleet, itselläkin tätä luopumisen tuskaa vaikkakin eri tavalla, kun Hymy lähti ennen reissuunlähtöä koeajalle uuteen kotiin. Hymy on tapellut jo vuoden päivät kotona Hipun kanssa ja nyttemmin myös Tytin kanssa, eikä ne tappelut ole mitään pieniä rähinöitä joten tää oli ainut järkevä vaihtoehto, vaikka kyllähän se luopuminen tosi syvältä viiltää, Hymy on kuiteniin toinen Mun Elämäni Koirista ja niin äärimmäisen rakas hömppänä. Noh, eniveiii...

Käytiin kävelemässä Palace Of Fine Art läpi ja paalattiin takas autolle ja siirrettiin sitä lähemmäs keskustaa, josta jouduttiin ettiä parkkipaikkaa lähemmäs puoli tuntia...nuo paikat tuolla on yleensä ilmaisia pari tuntia, mutta parkkeeraus voi omla katusiivouksen takia suljettuna tiettyinä päivinä per tietty katu. Käytiin syömässä ja ihastelemassa Painted Ladyt jotka sattui olemaan autopaikan lähellä. Sit piti taas siirtää auto, joten päädyttiin tällä kertaa Fisherman's Wharfiin eli kuuluisalle satama-alueelle. Siellä sitte oltiin turisteina turistien seassa.. käytiin kurkkaamassa merileijonia mutta eivät olleet "kotona" vaan ilmeisesti etelämpänä lisääntymässä...

Sitten vajaa 2h siirtymä tänne täpötäydelle leikkarille. Jos en iha väärin muista niin tää on arvosteltu jenkkilän parhaaks KOA leikkariksi joten täälä tosiaan porukkaa riittää. 

Ai hitsit muuten, oon unohtanu kertoa että mun Ben & Jerry's neitsyys on menetetty. Menetin sen kylläki jo vegasissa kera mansikkajuustokakku & minttusuklaarouhe jätskeille, mutta vahvistin kokemusta tänään hattarajätskillä. Nam!! Kuka haluaa suositella mitä makua seuraavaks kokeilen?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?

Gibraltarin ihanat apinat