Kalifornian rannikkoa

Voihan vuoristorata näitä tuntemuksia täällä reissussa! Kyllä on niin peräperää huippufiilis ja perään koti-ikävä ja järjetön väsy ja taas alusta uudelleen, että toivottavasti kotona on sitten tasasta jonkun aikaa että saa vaan relata :)

Anyway, toissapäivänä käytiin vielä illalle Guadalupen rannalla, joka oli jotenkin tosi vaikuttava paikka. Oltiin siellä vähä ennen auringonlaskua, ja nähtiin delfiinejä! Mä olin aivan riemuissani koska en oo nähny villejä delfiineitä koskaan aikaisemmin, ja jaksan fiilistellä sillä edelleen ja jaksan varmaan aika kauan.
Tavattiin myös mielenkiintoinen vanhempikauheasti rasmies joka kertoili henkimasilman juttuja ja urastaan armeijan/hallituksen leivissä...vaan ei siitä sen enempää. Mielenkiintoista.



Airbnb tälle iltaa oli Santa Mariasta mukavan naisen luota, joka oli hänkin ihan uus airbnb parissa niinki mekin. Vieraanvarainen ja nauravainen emäntä. Ja kaks ihanaa sekarotuista koiraa!

Aamulla sit kohti Santa Barbaraa. Mentiin kahden pikkukylän kautta, Santa Ynez (tosi idyllinen ja ihana tuppukylä..) ja tanskalaiskylä Solvagn. Aivan ihana paikka!! Jos joku lukija matkustelee täällä päin niin suosittelen käymään siellä!

Sitten päästiin rannikolle takas, Santa Barbara oli seuraava etappi. Siellä tavattiin couchsurfing tyyppi Spenser kavereineen, päästiin osallistumaan niiden piknikille aivan ihanassa puistossa rannan ttuntumassa.  Sit käytiin vielä keskustassa kövelemässä ja syömässä super hyvää italialaista nammm! 
Illaks piti joutua kumminkin Santa Paulaan, leirintäyö pitkästä aikaa ja voi luoja mikä persereikä tuo KOA oli!! Kova, kivinen maa ei ole kaikista paras telttailulle, eikä todella pölyinen maa yhtään auttanu Elinan astman kans... mä en saanut tuonakaan yönä nukuttua luten en edellisenäkään, vaan valvoin taas kolmeen ja hihittelin naapuritelttojen kuorsauksia. Paitsi ettei se ees kuulunu naapurista, vaan toiselta puolelta teltta-aluetta, minkä hiomasin käydessäni yöllä vessassa. Sen perusteella oli helppo suunnistaa omaan telttaan :D

Aamulla ajettiin Malibu beachin kautta Los Angelesin vilinään. Elina kävi pikaisella surffilla Malibun pohjoispuolella ja mä syvensin brunaa rannalla ja etin majoituksia loppumatkalle. Enää reilu viikko... ristiriitaiset fiilikset, tahdon kotiin mutta mutta...en kuitenkaan tahdo. En oo ennenkään osannu olla jättämättä palaa itsestäni matkalle, ja tännekin tulee ikävä ja tiiän haluavani takas ainaki Yellowstoneen ja Santa Cruziin... Losiin ei sen sijaan ole mitään hinkua takas ainakaa tänpäiväisen perusteella. 
Couchsurfing majoitus on ihana, host on ihana, Venice beachkin oli ihan kiva mutta ei kauheasti herätä mussa yhtään mitään tunteita. Paljon upeampia paikkoja on maailmassa..

Huomenna käydään hurvittelemassa Universal Studiosilla jossa menee todnäk koko päivä. Toivottavasti saan tänä yönä nukuttua, rupee meinasn olee vähä pää sekasin unettomuuden takia. Jätin jopa illallisen välistä ja Elina meni hostin kans kaksin...nyt käyn viel haukkaa hedelmän iltapalaks ja sit silmät kii. Pitäkää peukkuja et uni tulee nopiaa! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?