Mitä tehdä kun on koti-ikävä?

...tai siis ikävä niitä rakkaita ihmisiä? - tietenkin hankkia paikallisia ystäviä. Ensimmäinenkin couch surfing kokemus oli tosi positiivinen, mutta tämä toinen!! En olis voinut edes kuvitella tuntevani itseäni näin tervetulleeksi entuudestaan täysin tuntemattomien kotiin.
Ted ja sen 7 kämppistä on huiput hostit. Ihan kaikkia ei kyllä ees tavattu, mutta sitäki enemmän vieraita, joita tässä talossa tais tänä yönä olla meidän lisäksi kuusi (!!) Mutta ku sohvia riittää, porukka on sosiaalista ja isännät vieraanvaraisia niin mikäs tässä ollessa. Ehdottomasti yks Friscon parhaita kokemuksia.
Aivan mahtavaa tavata uusia ihmisiä ja siis TÄLLÄSIA uusia ihmisiä. Mä niiiiin haluan takas tänne. Toistetaan vielä kerran ; täällä ei ole liian kuumakaan!

Aamulla pitäs herätä aikasin ja mua ei vielä (tai enää..) nukuta yhtään. Yleensä menty niin aikasin nukkuun että nyt meinaa vähä olla jo uniaika ohi.

Se ois sit huomenna suunta etelämmäs Santa Cruziin jossa ollaan 2 yötä. Ennen lähtöä käydään vielä Googlella pyörähtämässä, kun yks tän yön hosteista on siellä töissä ja kutsui meidät tutustumaan. Huippua, erilaista, jännää!!

Tänään ei tehty oikee mitään erityistä, hengattiin leikkarin uima-altaalla jonku aikaa ennen lähtöä ja tultiin 30mailia etelään Friscon kylmyyteen, ahhh. Käytiin tsekkaamassa Ocean beach joka oli tooosi tuulinen ja kylmä.
Ted kertoi mielenkiintoisen faktan Bolinasista, Friscosta ja saarista n. 26mailin päästä tuossa edustalla, jotka yhdessä muodostaa "punaisen kolmion" jossa liikkuu maailman eniten valkohaita ja tyypit ympäri maailmaa tulee tutkimaan niitä tänne. Toinen kämppis, Ian, tiesi kertoa että hait täällä on myös isoimpia. Että miten ois pienet surffit?? :D

Näitten tyyppien talo on neljässä kerroksessa, ja kattoterassilta näkee meren, ja niitä haita myös. Tää mesta on oikeesti aivan UPEA.

Tää juttu nyt vähän hyppii ees sun taas, sorryyy...
Tänään on saanut niin ihania viestejä rakkailta Suomesta, etenkin äidin sähköposti sai ihan tipan linssiin. Kiitos äiti (ja isi) mää niin rakastan teitä! ♡
Päivän myötä sain myös sellasta ihanaa viestiä mikä ei niinkään saanut tippsa linssiin, mutta kestohymyn naamalle koko päiväks. Siinäpähä sitte arvottelette keskenänne että mitähäh, hahaa. Mä vaan hymyilen.

Sit vielä nää tyypit täällä, meri ja ranta, ahhh. Oh I love my life soooo much!! Huomiseen murut, näihin kuviin, näihin tunnelmiin... ocean beach, san Francisco.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?