Lisää Yellowstonea

Aamulla herättiin liian myöhään ettei keretty nähdä aamulla liikekannalla olevia  petoeläimiä. Käytiin sitten West Thumbista lähtevällä rangerin vetämällä lyhyellä haikilla muutaman eläkeläisen kans, jolla kuultiin alueesta ja eläimistä ja tutustuttiin muutamaan kivaan tyyppiin joilta saatiin hyödyllisiä tipsejä myös reissun loppupuolelle. Trailin varrella oli mm hirviä (elk), oravia ja jopa näätä. Karhun raapimajäljet puussa oli aika vaikuttavat.

Ohjatulta ranger kierrokselta sitte lähdettiin Lake villageen viemään kortteja postiin ja sieltä matka jatkui Hayden valleyn kautta tower-roosevelttiin jossa syötiin super hyvät ruuat super kivassa paikassa ja vaikka varmaan paikallisittain oli kallista niin suomen hintoihin verrattuna tosi halpaa.

Sit käytiin spottailemassa Lamar valleyssa ja nähtiinkin yhden setän kaukoputkella iso harmaakarhu. Setä osas hienosti kertoa mitä kaikkea nyt on nähty ja missä päin puistoa.  Iha  vähän matkan päästä meistä olis kojootin pesä, jossa 5 pentua leikkii iltapäiväisin ulkopuolella mut me just missattiin ne. Biisoneita ja jotain antilooppeja riitti. 


å

Kuvat on nyt hyvin satunnaisessa järjestyksessä kun kännyn kautta hankala laittaa. Varmaan korjailen ja lisään kaikkea jälkikäteen.

Tullessa Towerilta Mammoth hot springsiin oli taas autoja tie täys. Susia sielä spottailivat mut viimeinen havainto oli aamulta. Siellä oli pariskunta joka ties kertoa että se on 7 aikuisen suden lauma, 4 harmaata ja 3 mustaa. Olivat aiemmin osa isoa 18 yksilön laumaa mut se oli liian iso joten nämä lähti omilleen. Sen verta uus  lauma on vielä, että sillä ei ole vielä nimeä, mutta pian varmasti saa. 

Huomenna toivottavasti nähtäis niitä!! Hotelliin tultiin taas Livingstoniin asti ku muualla ei ollu tilaa. Tossa vieressä oli rodeo, harmittaa iha sikana että se oli jo alkanu ennenku kerettiin sinne. Päätteeks niillä oli vielä varmaan tunnin kestävä ilotulitus joka osittain nähtiin ja ainaki kuultiin.

Huomenna pitää keksiä jotain super kivaa illaks, ku on 4th of july, jenkkien itsenäisyyspäivä, joka on täällä TOSI TOSI iso juttu!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?