Lisää pakkoshoppausta ja eka leiriyö

No miten tässä näin kävi? Taas piti käydä shoppailemassa lentoyhtiön piikkiin koska matkalaukut on edelleen hukassa. Niistä ei ole siis MITÄÄN havaintoa. Oh well, ompahan shoppailtu riittämiin hetkeks. Kumpaakaan ei sitte tippaakaan kiinnostais mennä kauppaan enää... oli oikeesti jo aika ärsyttävää kun w5i tuntenu kauppoja, niin yrittää kaikki etsiä että löytyskö mitään haikkaamiseen sopivaa ja joo tää nyt on vähä sinne päin ja löytyykö muista paikoista enää parempaa. Ja jokainen pennonen oli tietenkin käytettävä ku ei ite maksanu.

No, kaikki tämä shoppailu tietenkin aiheutti sen ettei päästy Yellowstoneen vielä, tai edes kauheen lähelle vaan jäätiin Montpelieriin Idahoon KOA leirintäalueelle. Maisemat vaihtui taas tälläkin matkalla kovasti, elukoita ei nähty ku oravia ja lehmiä. Illalla Elina kävi juoksulenkillä ja löysi tienvierestä auton alle jääneen, raadellun peuran,  tuli kiiru takas... et kai tääl jotai petoeläimiäki on.

Ei ollu kauheesti kuvia eiliseltä mut tässä muutama. Nyt lähdetään pikkuhiljaa valumaan muutaman tunnin matka Yellowstoneen...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?