The Sun

Santa Cruz on antanu parastaan, vaikkei oo ees tehty mitään erikoista.
Eilen kun poistuttiin The Murjusta, mentiin aamupalalle rantakahvilaan ja kuinka sattukaan niin hyvin et siel oli samaan aikaan nainen jolla oli airbnb majoitusta ja lupas sen meille vielä jopa lähes puolet halvemmalla ku yleensä...ja kämppä on upea, ihan lähellä sitä kahvilaa ja rantaa, Elina voi kävellä surffaamaan ja mä oon vaan käyny hengailemassa rannalla.

Viva, nainen jonka huoneessa asustetaan on ite ollu poikaystävällään joten meil on luksusoltavat kahden sen miespuolisen kämppiksen hemmoteltavina ;)
Tämäkin talo on aivan IHANA. Ja ihmiset. Eilen mentiin toisen kämppiksen suosituksesta paikallista rock bändiä kattoon baariin ja oli muuten HYVÄ! Iha niinku yleensä kotonaki, ni olin tälläki kertaa autolla liikenteessä mutta tänään saatan jopa repästä ja ottaa yhen tai jos hullutteleen ruvetaan ni jopa toisen, hahaa :D Kolmas kämppis, Matt nimuttäin kutsu meidät sen kans Carmeliin jossa sillä on dj/karaoke keikka.

Aamupäivällä kävin Mattin kans rannalla kävelyllä ku Elina oli surffaamassa ja täytyy sanoa että en oo tienny kaipaavani merta noin paljon.

Tuosta turistirysästä eli rannalla olevasta huvipuistosta en oo tainnu vielä sanoakaan muuten ku ohimennen. Käytiin tosiaan ekana päivänä täällä ollessa pyörähtämässä siellä, mä tykkäsin vähä katella ympärilleni ja ihmetellä sitä vilinää, ja siel oli myös tanssiesitys jollain käsittääkseni Talentista tutusta ryhmällä mut ei se mitenkään kovin kummiinen ollu, yls tosi hyvä tanssija erottu joukosta.

Huomenna jatkuu taas matka, ihanasti on kyl saanu akut ladattua täällä ja hymy on herkässä.
Aamulla oli tullu 7 eri ihmiseltä viestiä kotopuolestaiten mua ikävöidään, ihana tietää että mä en ole ainut joka potee ikävää :D
Niin kauniita sanoja oli käytetty että iha tippa tuli linssiin.

Nyt pitää alkaa valmistautuun koska sekä Elina että Matt tulee takas koska tahansa ja sit pitää olla jo menossa..

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?