Atlantin yllä

Tai oikeestaan taidetaan ruveta olemaan jo Kanadan yläpuolella mutta koneessa istutaan joka tapauksessa, Washingtoniin matkaa vielä pari tuntia.
Sitten kolmisen tuntia odottelua kentällä ja jatkolento Seattleen 5,5h... 21h matkustusta, voi uni tulla melko hyvin illalla (ja luojankiitos se on ilta ku sinne saavutaan niin saa painua suoraa pehkuihin...)

Viime yönä en taas vaihteeks saanu nukuttua juur yhtään niin alkaa pikkuhiljaa olla veto pois mutta niinku ennenkään, en osaa istualtaan nukkua.

Yllättävän kivuttomasti kyllä tähä asti matka menny ku tekemistä on riittäny. Koneessa on tietty leffoja ja pelejä, Villen kans otettii tetris matsikin (voitin!!) ja lisäks on kutimet mukana, lehtiä ja aikuisten värityskirja (!)
Tähän asti oon vähä naureskellu tälle nykyhetken "muotivillitykselle" värityksestä ja miettiny et miten jollain on aikaa vaan Haa! -lentokoneessa on aikaa! Ja sehä onki ihan hurjan kivaa, edellisen kerran värittäny vissiin joskus +20v sitte...

Mä en oo jotenki vielä osannu asennoitua siihen et todella ollaan taas menossa jenkkeihin ja kohti uusia seikkailuja. Ehkä se johtuu tästä matkustus ajasta, eilen lähteny kotoa aamusta ja perillä Seattlessa ollaa Suomen aikaa yöllä eli lähes 2vrk matkustusta.
Eilen vielä kävästiin nopsaa kaverin perheen luona kylässä (terkkuja vaan Laura & Mikko, oli tosi kiva nähdä!) ja sit yövyttiin Iipan porukoilla.

Harmi ku aika on niin rajallista aina, ois ollu kiva nähdä montaa muutakin...mutta ehkä takas tullessa sitten, kovasti haaveilen et pääsisin Hymyä moikkaamaan ku siitä on yli vuosi ku sen nähny kun meiltä pois muutti, ikävä on valtaisa.

Huomenna valloitetaan sit Seattle, shoppaillaan retkeilyvarustusta ja muuta tarpeellista ja lähetään ajeleen kohti Forksia, Twilight fanin pää sekoaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?

Gibraltarin ihanat apinat