Roadtrip päivä 3

Tänään tultiin taas pitkä matka etelämmäs.
Harmi kun kilometrimääroä ei näe kun auton trippimittari ei näy, mutta lähes koko Oregonin osavalrion läpi on ajettu vaikka pitempiä pysähdyksiä oli useampia.

Lincoln cityssä käytiin vähä ostoksilla (autoon ei muuten tuumaa mahtua enää mitään ja me ei "oikeesti" oo vielä ees päästy shoppailemaan...mut noi leuriytymiskamat patjoineen ja makuupusseineen vie melkosen ison tilan) ja parissakin paikassa käytiin rannalla kävelemässä ja kuvaamassa.

Unohtui aiemmasta päivityksestä mainita noi ihanat Washingtonin osavaltion sademetsät...maailman ainoat ei-trooppiset sademetsät. Iha helkatin isoja puita ja kaiken tän lukuisia metsäpaloja aiheuttaneen kuivuuden keskellä oli aika ihanaakin olla kovasti kosteassa ympäristössä...joskin sade kovasti hankaloitti kuvaamista mutta eiköhän sitä jotain hyviä kuvia silti tullut.
Kokemuksena se oli ainakin tosi kiva.

Tää tän päivän reitti ei kauheasti mitään erityistä tarjonnut muuta kuin tietenkin komeita maisemia.
Bandonissa käytiin vanhassa kaupungissa joka oli tosi söötti ja kiva.
Iltasella nähtiin vielä valaita/delfiinejä kauempana rannasta, mutta olivat sen verran kaukana ettei oikeen tarkemmin selvinny mitä olivat.
Ostin eilen kaupasta eläinten spottailua varten kiikarit mutta siinä kohtaa ku kerettiin ne autosta hakea oli eväkkäät jo kerenny kadota muualle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?