It's SF time!

Täällä taas!
Tällä kertaa Frisco ei tarjonnut ilmastolleen tyypillistä koleutta vaan täällä on KUUMA!
Eiliselle luvattiin 23astetta mut olikin 31...tälle päivälle luvattu 34 joten saa nähä miten kuumaksi oikeen käy.
No, vuoristossa on kuitenki tiedossa inhimillisiä länpötiloja tai jopa viileää niin eiköhän tän muutaman päivän kestä vähä kuumempaakin (Glacierissa jonne mennään matkan loppupuolella, oli toissapäivänä satanu 10tuumaa lunta...jippii, kesäloma!)

Hokasinkin tuossa etten kertonut aikaisemmin kun käytiin Crescent Cityssä Farmers Marketissa, siis sellasella paikallistorilla missä myytiin tuoreita vihanneksia & ruokaa ja lisäks paikallisia käsitöitä.
Kaikkee ihanaa ois löytyny ja nuo tuoreet vihannekset oli parhaita ikinä!
Etenki  kirsikkatomaatit...niitä ois syöny vaikka kilon tosta noin vaan.

Mutta takas Friscoon. Eilinen kierreltiin kaupungissa nähtävyyksiä.
Mulla ja Villellä jäi Alcatraz väliin ku huomattiin yhtäkkiä että meillä onkin vaan 3 lippua vaikka pitäs olla 4. Nuo Alcatraz kierroksethan myydään loppuun usein jo viikkoja/kuukausia ennen, joten ei ollu mitään mahista saada enää yhtä lippua, kysyttiin kyllä.
Saatiin sit sovittua että saadaan yhdestä lipusta rahat takasin kun en halunnut jättää Villeä yksin kun me muut ois päästy The Rockiin.
Päätettiin siis viettää kahdenkeskistä aikaa ja lähteä China Beachille kattomaan auringonlaskua.
Hetki tuumattiin josko ois menty Madame Tussaudsin vahakabinettiin mut päädyttiin kuitenki mieluummin menemään rannalle.
Ja kyllähän oli komiat maisemat vaikka aurinko kerkeskin laskea muutamaa minuuttia ennen ku päästiin paikalle.
Oli kiva nähdä Golden Gate tuostakin vinkkelistä!

Muutempa ei eilen mitään erityistä ollukaan, kiertelyä ja kaartelua Fisherman's Wharfissa ja tuliaisostoksia ihan vähän. Itelleni ostin paikallisen katutaiteilijan spray maalauksen jota himoitsin jo edellisellä vierailulla, nyt on hyvä mieli!

Tänään suunnataankin sitte Santa Cruziin meidän parasta jenkkiystävää tapaamaan, jei! Johan siitä tammikuusta onkin aikaa kun Matt kävi Suomessa.
SC:stä lisää myöhemmin, ja huomenna karistetaan kaupungin tomut jaloista ja alkaa mun reissuin odotetuin osa, kansallispuistot!!! Ja Bodie.
Kiitos nam!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?