Jättiläispuita

Tulee vähän jälkijunassa nämä päivitykset kun ei ole ollu aikaa kirjottaa ja nettiyhteydet ei oikeen oo tuumanneet pelata. (Tänään ajettiin T-mobilen toimiston ohi ja hetki tuumattiin pitäiskö käydä siellä marmattamassa äärimmäisen hankalasti aktivoitavasta liittymästä ja huonoista yhteyksistä mutta jätettiin kuitenki välistä...ehkä hyvä niin,  ei ois ollu kaunista tekstiä! Iipan liittymä on edelleen aktivoimatta, yritetty on useita kertoja...)

Mutta niin, palataan eiliseen päivään ja kertakaikkisen vaikuttaviin kokemuksiin.
Aamu venähti vähä pitkäks eikä kovin pitkälle keretty ajaakaan kun pysähdyttiin "käymään kattomassa" Trees of Mystery eli ne jäätävän isot punapuut mitä tuolta Klamathista löytyy.
Siellä oliki sitte enempiki nähtävää ja kummasteltavaa ja saatiin kovasti kulutettua siellä 6 tuntia, enempiki ois menny.

Ei noiden puiden vaikuttavuutta oikeen osaa kuvitella ennenku ne ite näkee.
Vaikka kuinka on nähny kuvia joista nähny mittasuhteetkin niin tuo satumetsämäinen ympäristö on kyllä se piste iin päälle.
Ei vaan riitä sanat kertomaan. Ehdottomasti suosittelen!
Pitihän sitä mennä sitten vuorta ylös asti kondolihissillä eli "Sky traililla" josta oli melkoset näkymät.
Takas ois päässyt samaa reittiä mut päätettiinkin tulla jalan.
Joka puolella oli varoituksia että traili on vain kokeneille vaeltajille mutta tuumattiin jotta jenkkiasteikolla olemma hyvinkin kokeneita...heh, joo, ehkä paremmalla varustuksella olis oltuki mutta tennareilla ja farkuissa tollanen super jyrkkä alamäki jossa maa/pikkukivet lähti jalan alta vierimään niin ei ollu ihan vslmistauduttu tuohon...no ei se ollu ku mailin pätkä et kyllä siitä selvis ja ehdottomasti oli kyllä ihanaa olla siellä ihan metsän keskellä ilman niitä kymmeniä muita turisteja.

Pimeä tuli taas jo heti kasin jälkeen joten ei tuumattukaan keretä Petaluman KOA leikkarille niinku oli alunperin tarkoitus. Pari tuntia ajettiin pimeässä pientä mutkatietä kunnes päätettiin et jäädään Willitsin KOAan. No sinnepä ei tuumannu löytää ja sitte ku löysi niin se oli täynnä.
No seuraavasn KOAan oli matkaa niin paljo että tuumattiin jäädä sit Willitsiin hotelliin. Ei...ei onnistu, joka paikassa täyttä koska täällä on Labor day ja jenkit lomailee.
Ku ruvettiin oikeen ettimään niin kappas, mistään ei löytyny vapaata, ei läheltäkään.
Päätettiin siis ajaa niin pitkään et löytyy.
Ei tarttenukaan ajaa ku muutama sata metriä ni sattu vastaan motelli jonka pihassa luki "vacancy" vaikka netissä se oli täyteen buukattu.
Käytiin kysymässä ja yks huone löyty jossa sattumalta oli kaks Queen size sänkyä eli hyvin mahduttiin nelisinkin eikä ollu ees mahottoman pahanhintanen.
Huone itessään oli aika vaatimaton mutta kyllä siellä nukkui.

Ja sitte mahoton määrä kuvia tähän loppuun kun ei tää kännykkä anna niitä tuonne väliinkään pistää :/

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Gibraltarin ihanat apinat

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?