Black Canyn of Gunnison

Archesilta jatkettiin Coloradon puolelle ja matkalla ohitettiin monta pienenpientä  kylää joista osa vaikutti täysin autioituneilta ja hylätyiltä ja osa oli tosi viehättävän oloisia.

Ennen illan pimenemistä kerettiin vielä pikaisesti vierailla Black Canyon of Gunnison -kansallispuistossa. Eihän se nyt mikään Grand Canyon ollut, mutta aika vaikuttava silti!
Mulle jäi kutina päästä sinne uudelleen paremmalla ajalla kun nyt meni vähän ohi. Ei tehty mitään haikkeja koska aurinko oli jo laskemassa, pysähdyttiin vaan muutamalla näköalapaikalla.
Yhdellä pysähdyspaikalla meitä vastaan tuli 2 urospeuraa ja myöhemmin illalla vielä tien poskessa oli emäpeura jo suht isoksi kasvaneen vauvelinsa kanssa.



Yöksi oli etsitty taas KOA, tällä kertaa Gunnisonista. Paikkaa mainostettiin sanoilla "come and see the grass grow" eli tule ja katso miten ruoho kasvaa. Mietittiin huvittuneena että eikö siellä ole mitään tekemistä...
Illalla oli pitkästä aikaa siedettävä lämpötila nukkumaan mennessä, 17 astetta, mutta yöllä se tippui 4 asteeseen joten Ville tuumas taas paleltua. On se kumma kun aina on joko liian kuuma tai kylmä!

Aamulla kun heräsin ja nousin teltasta oli mua vastassa vapaana liikkuva aasi. Piti vähän hierasta silmiä että näänkö oikein. Kyllä, aasi se oli ja ihan vapaana telttojen ja asuntoautojen keskellä.
Kävin sitä vähän jututtamassa ja rapsuttamassa ja kun käytiin aamupalalle niin se yritti tulla kerjäämään herkkuja.


Kun käytiin rekisteröitymässä ulos niin paikan omistaja kertoi että se on Ginny, paikan maskotti, kiltti vanhus. Alueella asusti myös paaaaljon miniheppoja ja yksi mini aasikin, ihan normaali kokoisia heppasia sekä vuohia mutta nämä kaikki muut oli aidoissa, vanhus ei lähde minnekään.

Kaviokkaista pitää vielä sanoa sen verran, että mähän 3v sitten päätin että koska oon kyennyt toteuttamaan mun matkusteluhaaveita niin pystyn kyllä toteuttaa vielä haaveen omasta hevosestakin, ja laitoin sille aikarajaksi 5v. Vielä on siis 2v aikaa...
Ennen tätä reissua Ville ei ole ollut asiasta yhtään innoissaan mutta kun nyt käytiin Yellowstonessa sillä ratsastusreissulla ja lisäks muutamassa muussa paikassa päästy rapsuttelemaan, on silläkin kiinnostunus herännyt ja viimeks tänään kysyi että jos meille tulis se heppa niin mihin se tulis ja halus että kerron sille mun suunnitelmista.
Tämähän alkaa kuulostaa hyvältä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämän vuoden Usan roadtripin suunnitelma julki!

Mitä maksoi 3kk roadtrip Amerikassa?

Gibraltarin ihanat apinat